Uite ce palat își face Dorian Popa ca să se mute cu bomba-sexy!

Solistul care a făcut parte din trupa LaLa Band şi-a continut cariera solo pe scenă, dar şi în televiziune. Şi la capitolul amor stă foarte bine, căci relaţia cu superba Claudia Iosif este din ce în ce mai serioasă. Mai nou, Dorian Popa s-a apucat să-şi construiască şi un cămin conjugal.

A strâns bănuţi frumoşi după ce a jucat în “Pariu cu viaţa”, a cântat în trupa LaLa Band şi a participat la diferite show-uri precum “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV), “Te cunosc de undeva” (Antena 1) şi “Next Star” (Antena 1), iar acum se pregăteşte să se mute în casă nouă, alături de iubita lui, Claudia Iosif (34 de ani). Dorian Popa (28 de ani) şi-a cumpărat un teren în comuna Domneşti, Ilfov, pe care a început deja să-şi construiască locuinţa mult visată.

img_0862.jpg

Dorian Popa, Claudia Iosif, casa, teren Domnesti, familie, vila, case vedete
Așa arată în momentul de față vila lui Dorian
foto: BLITZ

„În primăvară am aşteptat să se termine cu ploile, apoi am bătut palma cu un constructor şi am terminat cu toate actele şi avizele necesare. Am demarat operaţiunea casa, iar acest lucru îl puteţi urmări şi pe vlogul meu, unde încarc filmuleţe cu evoluţia construcţiei şi cum merge treaba acolo. Îmi place ce fac, consider că Dumnezeu mi-a dat o meserie frumoasă. Puţini oameni au norocul să se regăsească în slujba lor. După ce vom avea casa, atunci poate va veni şi nunta, un copilaş, avem planuri de oameni normali, toate la timpul lor”, ne-a povestit Dorian Popa.

„Am reuşit să achit integral casa la roşu, motiv pentru care până pe 20 octombrie totul o să fie gata. Trebuie să pun cât mai repede acoperişul şi geamurile, pentru a avea casa sigilată atunci când vin ploile. Nu mă pot muta până la Crăciun, nu că nu aş vrea, dar este destul de greu să construieşti o casă de la zero. Nu e un secret că mă chinui singurel cu ea şi nici nu vreau să mă grăbesc, vreau să fac totul ca la carte”.

Artistul trage din greu pentru a mai face rost de bani: ”Muncesc cu drag şi spor la noi proiecte, piese noi, televiziune şi alte surprize pe care le voi anunţa apoi. Până acum am investit undeva până la 50.000 de euro şi pot să vă spun că sunt aproape la jumătatea drumului”. Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute pe muncitorii angajați de Dorian să finalizeze cât mai repede construcția.

Solistul înregistrează piese şi filmează videoclipuri, a lucrat la un nou serial pentru Youtube, “#împreună”, iar în această seară (3 octombrie) prezintă, alături de Alina Eremia, Media Music Awards, eveniment care are loc la ParkLake, în Titan.

img_0859.jpg

Dorian Popa, Claudia Iosif, casa, teren Domnesti, familie, vila, case vedete
foto: BLITZ
Loading...

Citește și

  • Juratul de la „Next Star” (Antena 1 ) a demarat zilele trecute construcţia la propria casă, pe pământ, în Domneşti, judeţul Ilfov. Dorian Popa (28 de ani) şi-a cumpărat un teren pe care vrea să-şi construiască locuinţa mult-visată.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1