Uite ce mult seamănă cu tatăl său fiul lui Ionică din ”Liceenii”!

ionica_liceenii.jpg

cum arata ionica din liceenii
Mihai Constantin (dreapta), în ”Liceenii”
foto: Cinemagia

Mihai Constantin a făcut furori în seria ”Liceenii”, în rolul simpaticului Ionică, alături de Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu. Actorul și-a serbat recent fiul, pe Matei, care pare o copie fidelă a eroului din filmul de acum 30 de ani.

Mihai Constantin se mândrește cu cei doi copii ai săi, Matei (17 ani) și Maria (14 ani). ”Ionică” și-a dorit ca urmașii lui să aibă o copilărie frumoasă și liniștită, iar planul pare să-i fi reușit. Cel puțin deocamdată. Actorul pare să fi preluat de la eroul care i-a adus celebritatea antipatia față de matematică.

”Cei mai importanţi sunt copiii mei. Mă bucur extraordinar ori de câte ori pot să stau cu ei şi să-i duc la diferite activităţi, mai ales sportive. Nu vreau să-i chinuiesc cu matematici! Vreau să se bucure de copilărie. Copiii mei sunt minunaţi”, declara în urmă cu câțiva ani simpaticul actor.

Fiul cel mare al actorului, Matei, învață la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Capitală și îi seamănă leit. Pe 24 ianuarie, puștiul lui Mihai Constantin a împlinit 17 ani.

mihai_constantin_si_fiul.jpg

mihai constantin
Matei, fiul lui Mihai Constantin, a împlinit 17 ani
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • oana sarbu cesonia postelnicu

    Filmul ”Liceenii” se apropie de vârsta de 32 de ani, însă continuă să facă fani în rândul tinerilor telespectatori. Aventurile eroilor interpretați de Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Ștefan Bănică Jr. sau Mihai Constantin fascinează și acum, deși lucrurile s-au schimbat radical în viața liceenilor din zilele noastre. Cât despre actrițele care au jucat rolurile principale, popularitatea adusă de film le-a ajutat în carieră, însă în viața personală au fost urmărite de ghinion.

  • stefan banica jr. liceenii

    Nimic nu este întâmplător în viaţă, iar de asta s-a convins şi Ştefan Bănică jr. Actorul a povestit cum a ajuns să joace în seria „Liceenii”, film care l-a făcut celebru.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1