Uite ce face fostul soţ al Roxanei Ionescu, în timp ce ea se distrează singură pe Litoral! FOTO EXCLUSIV

roxana_ionescu_1.jpg

roxana ionescu
Roxana Ionescu s-a distrat singură la mare zilele trecute, fără iubit
Foto: Mihai Ionescu

În urmă cu doi ani, Roxana Ionescu a pus punct unui capitol "frumos", după cum singură afirma, atunci când a divorţat de Laurenţiu Gheorghe. Între timp cei doi şi-au refăcut vieţile.

În momentul divorţului, lumea mondenă vuia cu privire la infidelitatea bărbatului celei cunoscute ca "Mama Natură". Roxana Ionescu s-a ferit să vorbească despre acest subiect, ba chiar şi despre despărţire, pe care a recunoscut-o abia după ce actele s-au finalizat.

Rănită, vedeta s-a vindecat, iar de câteva luni trăieşte o poveste de dragoste cu un om de afaceri din Timişoara pe nume Tinu Vidaicu. Cu toate acestea, Roxana a fost surprinsă de fotoreporterii Click! singură la mare.

Cât despre fostul soţ, acesta are o existenţă liniştită, după toate aparenţele. Discreţia fostei soţii l-a ajutat, pentru că au ieşit puţine detalii în public despre el şi despre noua iubire. Marţi, fotoreporterii Click! l-au văzut pe Laurenţiu Gheorghe la cumpărături într-o piaţă din nordul Capitalei. După ce şi-a luat câteva fructe, numai bune pentru răcorit pe vremea aceasta călduroasă care a cuprins oraşul, bărbatul s-a îndreptat liniştit către casă.

laurentiu_gheorghe_1.jpg

laurentiu gheorghe
Laurenţiu Gheorghe şi-a cumpărat fructe de la piaţă
Foto: Click!

laurentiu_gheorghe_2.jpg

laurentiu gheorghe
Înainte de a intra în casă, fostul soţ al Roxanei Ionescu a căutat ceva în maşină
Foto: Click!

roxana_ionescu.jpg

roxana ionescu laurentiu gheorghe
Laurenţiu Gheorghe şi Roxana Ionescu au fost căsătoriţi vreme de şase ani
Arhiva Click!
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1