Uite ce agitaţie e la «Ferma Vedetelor» înainte de finală! FOTO EXCLUSIV

12-13-vedete-1-ferma-vedetelor.jpg

pădurea de la Cocani
Peste 15 maşini de la PRO TV mişunau la marginea pădurii de la Cocani
Foto: Mihai Ionescu

Mult a fost, puţin a mai rămas. După trei luni de filmări-maraton, sâmbăta aceasta vom afla câştigătorul de la “Ferma Vedetelor”, iar bătălia pentru premiul de 50.000 de euro este acerbă. În pădurea de la Cocani, acolo unde se află tabăra fermierilor-VIP, producătorii, angajaţii şi vedetele mişună zilele acestea precum furnicuţele.

Marţi, 26 mai, ora 9.30. În satul Cocani din judeţul Dâmboviţa, la 20 de kilometri de Bucureşti, maşinile de teren treceau mai ceva ca la Raliul Dakar.

ferma-vedetelor-filmari-secrete.jpg

Vintilă, Augustin, Vica şi Helciug
Vintilă, Augustin, Vica şi Helciug au fost chemaţi marţi la „Fermă”
Foto: Mihai Ionescu

La un moment dat, la marginea pădurii în care se află tabăra fermierilor de la PRO TV, şi-au făcut apariţia Augustin Viziru (34 de ani) şi George Vintilă (44 de ani), raşi, tunşi, frezaţi, spălaţi, semn că cele aproape 4 săptămâni de libertate le-au priit din plin (n.r. - emisiunea e înregistrată, iar filmările s-au încheiat pe 30 aprilie). Cei doi au fost preluaţi de angajaţii de la PRO TV, cu maşini de teren, şi s-au făcut nevăzuţi în inima pădurii.

 • ferma vedetelor
  Concurenţii de la Ferma Vedetelor au fost chemaţi la Cocani pentru a filma marea finală
  Foto: Mihai Ionescu
 • pădurea de la Cocani
  Peste 15 maşini de la PRO TV mişunau la marginea pădurii de la Cocani
  Foto: Mihai Ionescu
 • Vica Blochina
  Vica şi-a luat provizii de acasă
  Foto: Mihai Ionescu
 • Dan Helciug a fost adus cu maşina de Vica
  Foto: Mihai Ionescu
 • Cei doi s-au urcat împreună într-o maşină PRO TV şi au plecat spre fermă
  Foto: Mihai Ionescu
 • Augustin Viziru şi George Vintilă au venit în acelaţi timp
  Foto: Mihai Ionescu
 • Viziru şi Vintilă s-au urcat în maşina Pro şi au dispărut în pădure
  Foto: Mihai Ionescu
 • ambulanţă privată
  O ambulanţă privată a intrat în pădure, până în faţa fermei
  Foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/8

Două ore mai târziu au apărut la faţa locului şi prietenii Vica Blochina (39 de ani) şi Dan Helciug (40 de ani), cel poreclit “Greieraşul” fiind adus cu maşina de frumoasa lituaniancă. Probabil s-au trezit mai târziu, aşa cum făceau şi la emisiune, astfel nu se explică de ce colegii lor au fost atât de matinali. Îmbrăcată în pantaloni scurţi, Vica şi-a lăsat la vedere picioarele-i superbe, pe care săptămâna aceasta le-a bronzat la solar, după cum Click! v-a anunţat în ziarul de ieri.

Şi Dan Helciug părea mai întremat, pentru că în “Ferma Vedetelor” s-a plâns că a slăbit 16 kg. Fosta iubită a lui Victor Piţurcă şi-a lăsat Range Rover-ul la barieră şi, alături de Dan, s-a urcat într-o maşină de la PRO TV cu aceeaşi destinaţie: pădurea, în care timp de trei luni a muncit să pună ferma pe picioare. De ce s-ar fi întors cei patru magnifici la locul faptei într-o zi de marţi, asta în situaţia în care finala, transmisă în direct, va avea loc abia sâmbătă la PRO TV?

Click! a aflat că fermierii-VIP au fost chemaţi să filmeze câteva materiale promoţionale şi spoturi de prezentare pentru finală, iar după ce şi-au terminat treaba au fost lăsaţi să plece acasă. Surpriză însă! Marele absent a fost Ionuţ Iftimoaie, confirmându-se astfel informaţia publicată în exclusivitate de Click!, şi anume că luptătorul de K1 a fost eliminat înainte de finală prin voturile colegilor de la fermă.

Pentru filmările de marţi, la Cocani s-au deplasat maşini de catering, o ambulanţă de la o clinică privată, două care de televiziune şi peste 15 maşini cu angajaţi şi operatori TV.

Au ieşit din concurs cu multe probleme de sănătate

12-13-vedete-6-poza-grup.jpg

“Ferma vedetelor”
În emisiunea de marţi, la “Ferma vedetelor” s-au reunit toţi cei 16 concurenţi

Februarie, martie, aprilie, trei luni trăite în condiţii grele, fără apă curentă, baie sau mâncare pe săturate. Munca de la “Ferma Vedetelor” şi-a pus amprenta asupra concurenţilor şi mulţi dintre ei s-au ales cu probleme de sănătate sau şi le-au agravat pe cele vechi.

Primul care a plecat din show cu ambulanţa a fost Tudorel Filimon (61 de ani), actorul fiind răpus de o viroză şi de probleme cardiace. Vica a ajuns la spital după ce a fost călcată de vaci, alegându-se cu leziuni la picior.

Cântăreaţa de muzică populară Mioara Velicu (70 de ani) a avut probleme cu tensiunea, care a urcat la 17, iar Dima Trofim (26 de ani) s-a tăiat cu joagărul la mână şi a avut o criză groaznică de rinichi. Augustin Viziru a avut căderi de calciu şi a stat pe perfuzii, iar fratele său, Lucian, a suferit o criză de astm. Dan Helciug a slăbit 16 kg şi s-a ales cu infecţie la rinichiul stâng.

Loading...

Citește și

 • augustin viziru

  S-au certat, şi-au aruncat cuvinte grele, apoi s-au sărutat pe gură şi au fumat pipa păcii. La "Ferma vedetelor", Vica Blochina şi Augustin Viziru sunt cei mai de temut rivali, pentru că premiul de 50.000 de euro e o miză uriaşă pentru amândoi. Zilele acestea, Click! a stat pe urmele lor şi îţi spune cum s-au pregătit pentru marea finală de sâmbătă.

 • ionut iftimoaie ferma vdetelor

  Situaţie fără ieşire pentru Ionuţ Iftimoaie la "Ferma Vedetelor". Lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro se va da sâmbătă (30 mai), în direct la Pro Tv, însă până atunci unul dintre cei cinci concurenţi rămaşi în competiţie trebuie să-şi facă bagajul şi să plece acasă. Toţi cei 11 fermieri care au trecut de-a lungul celor trei luni prin ogradă au fost chemaţi pentru a vota pe cine vor scoate din concurs. Cel care a primit numai reproşuri este Ionuţ.

 • ferma vedetelor dan helciug vintila viziru

  Ultima săptămână la "Ferma Vedetelor" a debutat cu scandal! Dan Helciug a intrat în vizorul băieţilor care l-au luat peste picior. Mai întâi, artistul a fost udat cu o găleată cu apă de către Augustin Viziuru, ca mai apoi să fie împroşcat cu nutreţ pentru animale. Murdar şi ud, Helciug a sărit ca ars şi i-a aruncat cuvinte grele lui George Vintilă.