Uite cât te costă ca să arăți la plajă ca fiica Andreei Esca și ca Inna!

18-3-col-inna-poza-buna.jpg

Și Inna a făcut furori la plajă cu ținuta estivală, mai ales că ea are și alte modele ale aceluiași brand

Sunt tinere, frumoase, celebre şi mereu în pas cu moda. Solista Inna (31 de ani) şi Alexia Eram (18 ani), fiica Andreei Esca, ne-au luat ochii recent cu ţinutele lor de plajă, foarte colorate şi inedite. Este vorba despre un costum de baie cu care sigur te faci remarcată, dar care te cam arde la buzunar.

Ştirista de la PRO TV Andreea Esca (45 de ani) este atât de mândră de fata ei, care va fi studentă la Londra, încât pune aproape zilnic fotografii cu ea pe reţelele sociale.

18-3-col-fiica-esca.jpg

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, are cel mai modern costum de baie

Fanii virtuali o admiră pe Alexia Eram, care este deja un nume de referinţă în lumea vlogging-ului şi a revistelor de fashion.

Tânăra, care se iubeşte cu solistul Mario Fresh, a apărut recent la plajă într-un costum de baie superb, care se mula perfect pe trupul ei adolescentin. Roz-bombon, paiete, design modern şi un imprimeu care te şi scapă de deochi, căci ochiul imens de pe sutien şi de pe slip te duce cu gândul la celebrul simbol egiptean “ochiul lui Horus”, simbol al iluminării şi al protecţiei.

Acelaşi costum a fost etalat, la plajă, şi de celebra solistă Inna, românca cu cei mai mulţi fani virtuali: 2,3 milioane pe Instagram şi 11 milioane pe Facebook. Ce nu se ştie este faptul că aceste piese estivale, purtate de Alexia Eram şi de Inna, nu sunt foarte accesibile, ba chiar au un preţ cam piperat pentru orice adolescentă care ar vrea să arate precum cele două vedete. Costumele de baie „SeaQueen” aparţin brandului “Di$count Universe”, lansat în 2010, la Melbourne, Australia de designerii Nadia Napreychikov and Cami James, după ce blogul lor de modă a înregistrat un succes uriaş. Pe site-ul seaqueenswim.com, sutienul purtat de Inna şi de Alexia Eram se vinde cu 119 dolari, iar slipul are acelaşi preţ. În total, 238 de dolari (952 lei). Interesant este că imprimeul se numeşte “Pink evil eye”, care se traduce “ochiul roz al diavolului”. Inna mai deţine un model, cel cu flăcări roşii, portocalii şi galbene, sutienul fiind ceva mai scump, 129 de dolari bucata.

Fetele vedetelor, bombe-sexy în costume de baie

18lkjlkj.jpg

Diana, fata lui Adrian Enache, a slăbit și arată superb

Alexia Eram nu este singura vedetă sexy din tânărul val. Și alte fete cu părinți celebri sunt lăudate de admiratori pentru pozele sexy de la plajă. Fiica Danei Săvuică, Julie Stanciu (24 de ani), are un trup parcă sculptat, aceasta moștenind atât personalitatea puternică a celebrei sale mame, cât și trăsăturile fizice, pozele sale de la plajă aducându-i sute de like-uri, pe Instagram.

18lkl.jpg

Julie, fiica Danei Săvuică, a moștenit frumusețea mamei

Diana Enache (21 ani), fata solistului Adrian Enache, este o tânără cochetă, care pune preț și pe aspectul fizic, știind că este foarte important în showbiz. Ea este studentă la Drept, în anul III, dar în paralel cântă și îl ajunge din urmă pe tatăl ei. Recent, Diana Enache s-a fotografiat la plajă, într-un costum de baie roșu, care îi venea superb, mai ales că în ultima vreme a slăbit 7-8 kilograme bune.

18lkliolk.jpg

Calina, fata Catincăi Roman, este înnebunită după modă

Calina (19 ani), fata Catincăi Roman, ar putea oricând să se facă fotomodel, căci știe și cum să pozeze, și în ce să se îmbrace.

 

Loading...