«Ucis» de propria piesă! De oboseală, Mihail şi-a anulat concertele

12-13-vedete-3-col-mihail.gif

Foto: Eduard Enea

Pe 31 iulie se împlineşte un an de când a lansat melodia “Mă ucide ea”, schimbându-şi viaţa radical, în bine. Dacă pe vremuri Mihail Sandu (25 de ani) trăia cu covrigi şi cu kebap, acum se vede nevoit să-şi anuleze un potop de concerte, pentru că succesul l-a obosit.

Click!: Ai devenit cunoscut cu piesa „Mă ucide ea”, iar de curând ai revenit cu un nou videoclip, la melodia „Simt că ne-am îndepărtat”. Care a fost reacţia fanilor?

Mihail: Lumea e un pic agresivă cu mine, văd din comentariile de pe Internet. Eram conştient că o să fie aşa. Au scris că piesa nouă nu e «ce s-au aşteptat» sau «că nu are versurile care trebuie».

Cum s-a schimbat viaţa ta după “Mă ucide ea”?

Au început să apară cântări, am avut expunere şi am devenit cunoscut. Sunt acelaşi om, am aceiaşi prieteni. Trei ani am mâncat doar covrigi cu susan, iar kebap doar de Sărbători. Când au început să vină foarte multe concerte, mi-am dat seama că trebuie să am grijă de energia mea. Şi alimentaţia e primul lucru care-ţi generează sau fură din energie. Mi-am dat seama că lucrurile grele sau carnea nu le poţi mânca înainte de concerte. Mănânc mai multe legume şi salate.

Părinţii tăi te sprijină?

Părinţii mei sunt în Germania, acolo s-a dus şi sora mea în vacanţă. Ea locuieşte în India. Cu părinţii mă văd o dată sau de două ori pe an. Mama îmi distribuie piesele pe Internet.

Cum scapi de admiratoarele insistente? 

Viaţa te tăbăceşte. Sunt foarte diplomat, calculat şi calm.

Ai fost pus în situaţia în care să refuzi concerte?

Da, s-a întâmplat luna trecută. Am blocat concertele pentru că nu mai rezistam. Eram foarte epuizat fizic şi psihic. Am avut un singur concert în Galaţi, apoi mi-am dat seama că sunt epuizat, aşa că am decis să le opresc. Ajunsesem într-un moment în care nu-mi mai făcea plăcere să cânt. Erau cereri, dar am decis să spunem stop.

Click! spune

Piesa „Mă ucide ea” are aproape 27 de milioane de vizualizări pe YouTube. Mihail a ajuns să câştige acum 4.000 de euro pentru un concert.

Loading...