Uau, ce pătrăţele! Pe burta lor poţi juca şah FOTO

22-23-vedete-anda-adam.jpg

anda-adam
Anda Adam 34 de ani, 54 kg

Unele cu “colăcei”, altele cu pătrăţele pe abdomen, vedetele noastre sunt într-o competiţie acerbă cu privire la siluetă. Click! vă prezintă cele mai reuşite abdomene, modelate cu multă transpiraţie, nu cu lipoaspiraţie!

De departe, o bilă albă pentru felul în care arată talia lor ar trebui să o primească Anda Adam, Lora, Mihaela Rădulescu, Alina Puşcaş şi Bianca Drăguşanu. Acestea s-au împrietenit bine de tot cu sala de fitness, ba chiar unii le acuză că exagerează. După divorţul de umoristul Dan Badea, consumat în octombrie 2014, Lora s-a refugiat la “Body Art Wellness Club”, iar acum l-ar face invidios şi pe Alex Velea cu pătrăţelele ei. Mihaela Rădulescu se mândreşte la tot pasul că micul ei dejun include jogging şi exerciţii cu gantere.

Alina Puşcaş preferă înotul şi antrenamentele pentru fesieri şi abdomen, rezultatele fiind vizibile cu ochiul liber, iar Bianca Drăguşanu s-a lăsat pe mâna unui antrenor personal, Radu de la “Fit4You”. Chiar dacă ea ciuguleşte precum o vrăbiuţă, roşcata s-a dus la sală să-şi tonifice formele.

Anda Adam: «Merg zilnic o oră la sală»

E precum Xena, prințesa războinică! Solista Anda Adam ar putea deveni oricând instructor de fitness la cât de mult stă pe la sală.

“Lucrez foarte mult fesierii și picioarele. În general, la femei e o parte mai dificilă și trebuie lucrată mai mult. Merg în fiecare zi, cel puțin o oră la sală sau alerg în parc. Dacă mă iubesc pe mine însămi, îmi fac timp, oricât de ocupată aș fi”, a declarat Anda Adam pentru Click!

 

Loading...
 
 

Citește și