Tuncay «se reface» cu blonda sexy după divorţ! Click! i-a surprins comportându-se ca un cuplu

2-3-tuncay-blonda.jpg

Sandra ia cumpărăturile din mașină și le duce în sediul clinicii. Tuncay a plecat din Băneasa cu un esspresor și cu o tigaie. Le pune pe bancheta din dreapta, în mașina asistentei
Fotografii: Mihai Ionescu/BLITZ

Pe 27 februarie, când s-a finalizat divorţul, Tuncay Öztürk a devenit oficial un bărbat liber. Şi, deşi este îndreptăţit să iasă “la vânătoare”, medicul turc îşi petrece timpul tot în compania asistentei sale, cea bănuită că i-ar fi şubrezit căsnicia. El şi miniona Sandra arată şi se comportă ca o familie.

Viaţa merge înainte şi după divorţ, dar în mod diferit pentru protagonişti. Andreea Marin (42 de ani) s-a reinventat, este mondenă, a slăbit şi a devenit jurat în emisiunea “Uite cine dansează!” (PRO TV), asta în timp ce Tuncay Öztürk (30 de ani) s-a refugiat în muncă, la clinica lui din cartierul Primăverii. Fizioterapeutul n-a schimbat nici anturajul, nu şi-a modificat nici tabieturile.

2-bd-6sdfgsdfgs.jpg

Tuncay și Sandra petrec mult timp împreună și la serviciu

 

Mai exact, este văzut tot în compania blondei Sandra Smaranda (25 de ani), asistenta lui, tot cu ea în maşină şi tot împreună prin magazine, aşa cum erau surprinşi şi în timpul căsniciei lui Tuncay cu Andreea. Însă, dacă pe vremuri achiziţionau decoraţiuni şi mobilier pentru cabinetul medical în care lucrau, iată că acum şi-au modificat lista de cumpărături. Click! i-a surprins cu o tigaie în plasă, dar şi cu un aparat de cafea. Dar situaţia nu e atât de simplă precum pare la prima vedere, căci Tuncay şi Sandra au făcut câteva manevre inexplicabile. Fotoreporterii Click! i-au surprins marţi după-amiază, la un centru comercial din Băneasa. Au mers împreună, cu maşina Sandrei, un Audi TT de 40.000 de euro, iar la volan s-a aflat blondina. Au intrat într-un magazin de electrocasnice, dar de unde Sandra “s-a evaporat” subit, căci la ieşire l-am văzut doar pe Tuncay, cărând singur un aparat de cafea, dar şi o plasă în care se zăreşte o tigaie grill. A aşezat cumpărăturile în maşina Sandrei, s-a urcat la volan, apoi a gonit prin oraş, de parcă în spatele lui se aflau toţi paparazzi de pe Planetă.

2-bd-3afgsdfg.jpg

Medicul se urcă în Audi și demarează spre cartierul Primăverii, unde are serviciul

 

Ajuns la sediul clinicii din cartierul Primăverii, medicul a abandonat cumpărăturile pe scaunul din dreapta şi a intrat în clădire. După 30 de minute, ce să vezi? Din clinică iese Sandra, semn că nu s-a pierdut printre rafturile magazinului din Băneasa, aşa cum ar face orice femeie. 

2-bd-4asfgdsfgf.jpg

Pentru că Tuncay intră în sediu cu mâna goală, după 30 de minute, Sandra coboară să ia cumpărăturile din mașină

 

Blonda se urcă în maşină, dă câteva ture de control, fix aşa cum fac şi poliţiştii de sector pe străduţe, apoi ia espressorul din maşină, dar şi tigaia, şi se întoarce în clinică. A doua zi, spre seară, Tuncay şi Sandra au plecat împreună de la serviciu, iar în zona Floreasca au reuşit să se facă nevăzuţi. Click! a contactat-o ieri pe Andreea Marin, în speranţa că “Zâna” va putea confirma sau infirma acum o eventuală relaţie între Tuncay şi Sandra, însă vedeta PRO TV ne-a spus că nu o interesează deloc subiectul.

A divorţat de Andreea Marin

2-bd-5asfgsdfgsdfg.jpg

Andreea Marin nu a dorit să comenteze situația

 

Pe 27 octombrie Andreea Marin anunţa pe Facebook că se desparte de Tuncay Öztürk, iar pe 27 februarie cei doi semnau actele de divorţ la Judecătoria Buftea. Au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). În ultima parte a mariajului, Tuncay dezvoltase o relaţie suspect de apropiată cu asistenta lui de la cabinet, Sandra. Au fost surprinşi împreună la cumpărături, în maşină, ba chiar sexoasa blondă devenise şoferul medicului când acesta a rămas fără permis. “Credeţi că sunt călugăr şi nu pot să fiu văzut în compania unei femei? Dacă aş face ceva greşit cu cineva, niciodată nu am să merg cu acea persoană în public. Dacă apar cu asistenta mea, Sandra, nu e ca şi cum aş face ceva nepotrivit cu ea. Mi-am pierdut permisul pentru o lună şi asistenta mea merge peste tot cu mine, căci ea îmi conduce maşina. Andreea ştie despre această situaţie”, ne declara Tuncay pe vremuri. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1