Tuncay, prima reacție după ce Andreea Marin a anunțat divorțul: "E femeia vieții mele"

tuncay.jpg

tuncay andreea marin
Andreea Marin și Tuncay Ozturk divorțează
Foto: Facebook

Vestea că Andreea Marin divorțează a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Părea că vedeta tv și fizioterapeutul Tuncay Ozturk formează cuplul perfect, dar aparențele înșală, iar fosta "zână" a Surprizelor a luat decizia fermă și clară de a se separa de turcul care i-a intrat la inimă în urmă cu trei ani.

Andreea Marin a dat vestea pe pagina sa de Facebook, dar soțul ei a preferat să păstreze tăcerea. Asta până sâmbătă, 29 octombrie, când a povestit câte ceva despre relația lor, încă din momentul în care s-au cunoscut, când prezentatoarea tv a intrat în cabinetul său din Turcia pentru un consult.

Tuncay este recunoscător pentru perioada trăită împreună și are numai cuvinte de laudă la adresa celei care în curând va deveni fosta lui soție: pentru că i-a fost alături în momentele dificile, precum o operație suferită, pentru că l-a încurajat și i-a dat putere să încerce și să meargă mai departe, pentru că le-a intrat la inimă părinților lui, pentru că i-a oferit o dragoste sinceră.

Fizioterapeutul nu neagă că au existat discuții, dar pune totul pe seama unei iubiri imense. "Dragostea noastră a fost atât de mare încât am trăit totul la intensitate maximă și totodată anumite discuții pe care le-am purtat au fost foarte puternice și rănindu-ne verbal inimile fiecăruia în anumite momente. Cu cât era iubirea mai mare, cu atât cuvintele spuse răneau și mai mult. În ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastră, acest sfârșit a fost necesar pentru amândoi. Ne pare rău pentru toții oamenii care ne-au susținut atât de mult în toți acești ani, dar vă asigurăm că atât eu, cât și Andreea, am făcut tot posibilul ca această relație să meargă, însă amândoi avem două caractere puternice și a fost greu să ajungem la un numitor comun. Dragostea noastră ne-a dat mereu puterea de a lupta și a merge mai departe și, totodată, aceeași dragoste ne face să punem punct acestei povești. Andreea este femeia vieții mele și o să aibă un loc special în inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Și încă o iubesc cu aceeași intensitate și voi fi întodeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine", a scris Ozturk pe pagina sa de socializare, acolo unde i-a închinat o adevărată odă celei pe care o numește "femeia care a aprins dragostea în inima mea și mi-a umplut sufletul".

Loading...

Citește și

 • andreea marin stil de viata sanatos

  Pe Andreea Marin (41 de ani) o urmăreşte ghinionul în dragoste. Frumoasa vedetă care părea că are o viaţă liniştită de familie cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk (30 de ani), a anunţat că divorţează de soţul ei. Cei doi s-au căsătorit civil în mare secret la finele anului 2013.

 • andreea marin divort tuncay ozturk

  Șoc în showbiz! Andreea Marin (41 de ani) a anunțat că divorțează de soțul tinerel. „Zâna” nu a motivat de ce vrea să pună capăt relației cu Tuncay Ozturk (30 de ani), cu care s-a căsătorit în 2013. Cu toate acestea, au existat zvonuri că o superbă asistentă a băgat râcă între cei doi. Blondina a fost surprinsă de reporterii Click! în compania lui Tuncay, în luna mai a acestui an.

 • andreea marin tuncay ozturk

  Dragostea durează trei ani! Zicala se adevereşte perfect în cuplul Andreea Marin-Tuncay Ozturk, care se destramă după o relaţie intens mediatizată. Deşi la început, cei doi se iubeau nebuneşte, în ultimele luni liniştea cuplului a fost zguduită de mai multe evenimente. După discuţiile despre asistenta personală, Andreea Marin şi soţul ei au mai trecut prin momente care au tensionat relaţia lor în această vară când le-a fost jefuită vila.

 • andreea marin

  Nori negri s-au adunat deasupra Andreei Marin care se pare că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere astral, iar declinul ei a început încă din această vară. Asta explică şi de ce în căsnicia ei plină de armonie până nu demult şi-ar fi făcut loc discuţii aprinse, dar şi alte persoane. Ciudat este că nici după acest anunţ al separării, vedeta nu îşi va găsi liniştea, ci dimpotrivă viaţa ei va deveni şi mai agitată. Roxana Luşneac, astrologul contactat de Click!, a întors pe toate feţele datele celor doi protagonişti.

 • Vestea că Andreea Marin se pregăteşte din nou de divorţ a căzut joi (27 octombrie) ca o bombă în showbiz. După doi ani şi 9 luni de lapte şi miere cu turcul Tuncay Öztürk, căsnicia s-a transformat în fiere, iar vedeta a anunţat finalul pe Facebook. În ultima vreme, au fost semnale nenumărate că mariajul lor e pe butuci.

 • andreea marin

  «Zâna Surprizelor» este regina disimulării. Una zice și alta face! Deși se dă fericită pe profilul personal de Facebook, Andreea Marin pare să fie chinuită de despărțirea de turcul Tuncay Ozturk. Cel puțin așa se înțelege dintr-un gest neașteptat al vedetei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1