Tuncay Ozturk, soţul Andreei Marin, dezvăluie secretele carierei sale

Tuncay nu duce lipsă de pacienţi la cabinetul său din Bucureşti

Tuncay Ozturk cariera
Tuncay nu duce lipsă de pacienţi la cabinetul său din Bucureşti
FOTO: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Tuncay Ozturk (28 de ani) este foarte ataşat de România. Este pasionat de ceea ce face şi spune că îi place să îşi ajute semenii.

De când s-a însurat cu Andreea Marin (39 de ani) şi a ales să locuiască în ţara ei, Tuncay a dorit să se extindă cât mai mult şi să aibă propriul lui cabinet, pentru care a muncit enorm. Susţine că doreşte să îşi vadă pacienţii privind mai încrezători spre viitor şi să se bucure mai mult de viaţă.

''Aici, în România, am mers mai departe și sunt și managerul de sănătate al anumitor persoane. Unele sunt chiar sportivi de performanță. Bineînțeles că, mai mult, mă ocup de a construi pârghii de comunicare mai facilă între România și Turcia, țara mea natală, pentru pacienții români care se confruntă cu probleme serioase de sănătate și care vor să meargă în străinătate pentru a se vindeca, motiv pentru care apelează la sfaturile mele. Am o bogată rețea de specialiști foarte buni și cunosc cea mai bună cale pe care un pacient trebuie să o urmeze pentru a-și atinge scopul'', a dezvăluit el pentru joellemagazine.ro.

Tuncay Ozturk şi Andreea Marin s-au căsătorit la începutul acestui an.

 

 

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • De când s-a cuplat cu Andreea Marin, Tuncay Ozturk este şi el din ce în ce mai implicat în viaţa publică. Ieri, turcul a luat parte la lansarea unui supliment nutritiv bio, a cărui imagine o reprezintă chiar soţia sa. Cu această ocazie, ne-a spus cum s-a acomodat în România.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5