Tuncay Ozturk, declarații acide: «Nu vreau să distrug imaginea falsă a unor oameni »

tuncay.jpg

tuncay ozturk
Tuncay și Andreea Marin au divorțat în luna februarie
Foto: arhivă personală

Din luna februarie a acestui an, Andreea Marin și Tuncay Ozturk au decis să-și despartă drumurile în mod legal, după trei ani de căsnicie, chiar dacă despărțirea s-a produs încă din 2016. Niciunul dintre ei nu a vorbit deschis despre motivele separării, dar s-au înțepat prin intermediul rețelelor sociale sau a scurtelor interviuri pe această temă.

Jurata de la "Uite cine dansează" a spus, în ultimul timp, că nu vrea să mai audă de cel lângă care a petrecut câțiva ani din viață și că nu o interesează dacă acesta și-a refăcut viața cu asistenta lui sau cu altcineva.

Deși Tuncay a stat în umbră, acesta a ieșit cu un mesaj cu subînțeles pe care l-a transmis prin intermediul rețelelor sociale. Nu a acuzat în mod deschis, dar a făcut câteva afirmații ușor de interpretat. A spus că nu are nicio relație în acest moment, dar asta nu a fost tot. A condamnat discutarea subiectului vieții lui private pe micile ecrane, dar a adăugat și că va încerca să se comporte în așa fel încât să nu distrugă "imaginea falsă a unor oameni care a fost creată timp de mulți ani".

Să fie vorba chiar despre fosta soție, iar acel post scriptum pus în scrisoarea lui deschisă să facă referire la emisiunea pe care ea a prezentat-o cu atât succes, "Surprize, Surprize", în care erau expuse situații care de multe ori smulgeau lacrimi? Chiar dacă Tuncay nu a spus niciun nume, admiratorii lui, care au umplut rubrica de comentarii, nu s-au lăsat deoparte.

"Sper ca oamenii să îmi respecte decizia de a fi tăcut și a nu mai folosi acest subiect chiar și după șapte luni pe micile ecrane. Acum, fără niciun sentiment de rușine din cauza minciunilor spuse, ei continuă să-mi acuze fidelitatea din timpul căsătoriei fără nicio probă ci doar cuvintele lor nerușinate. Oamenii din spatele acestor știri, știu cu adevărat ce înseamnă să înșeli în alte țări, chiar în preajma copilului tău. Este melodramatic și chiar dezgustător cum aceste persoane vorbesc acum despre principiile unei familii doar pentru a-și crea o imagine, ajutate de rolul de mamă pentru a se victimiza deoarece prinde la public. Nu am dezbătut prea mult aceste acuzații ci doar am adăugat câteva cuvinte importante la momentul potrivit pentru a pune punct într-un mod elegant. O să încerc să mă comport la fel pentru a nu distruge imaginea falsă a unor oameni care a fost creată timp de mulți ani.

P.S Este același teatru în stil tragicomic pe care l-ați mai urmărit la TV în urmă cu câțiva ani" - o parte din mesajul fostului soț al Andreei Marin.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1