Tudor Turcu se pregătește de botez. A ales ca naș un solist celebru

9.jpg

Tudor Turcu are o familie frumoasă

Câştigătorul celei de-a doua ediţii a concursului „X Factor” de la Antena 1, Tudor Turcu (38 de ani), a devenit, în octombrie, tată pentru a doua oară. Solistul se pregătește de botez, eveniment programat la sfârșitul lunii februarie, când celebrii nași ai micuței, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, vor avea un weekend liber, fără contracte.

Tudor a fost în al nouălea cer de bucurie, când s-a născut mezina familiei: „Andreea Monica Turcu, puritatea și rodul iubirii noastre, un suflețel curat venit în lumea noastră! Alături de surioara ei, Anastasia Maria, ne-a încărcat casa și inimile de bucurie, înțelepciune și iubire și ne fac cei mai fericiţi și împliniţi părinți. Dragostea la prima vedere a venit din partea părinților spirituali Aurelian Temişan- Monica Davidescu și a prințesei lor, Dora” a scris solistul, pe Facebook. Petrecerea va avea loc la un local din Pipera, unde sunt invitați doar membrii familiei și prietenii de suflet. Aurelian mai are peste zece fini, atât de botez, cât și de cununie.

Tudor Turcu, pasionat de pictură

6-7-vedete-66_0.jpg

autoportret tudor turcu
Autoportretul lui Tudor este expus în Muzeul Municipal din oraşul natal, Mediaş
Sursă foto: arhivă personală

A câştigat „X Factor” (Antena 1) în 2012, are o voce de aur şi o agendă plină de spectacole, însă nu mulţi ştiu că celebrul Tudor Turcu (36 de ani) este şi un pictor foarte talentat. Dovadă stă şi faptul că una dintre lucrările sale, mai exact un autoportret, se află în oraşul lui natal, Mediaş, la Muzeul Municipal. Preţurile tablourilor semnate de Tudor Turcu variază în funcţie de tipul lucrării, tehnica, materialul folosit şi de dimensiune. „Unul poate costa 500 de euro sau poate ajunge şi la 4.000 de euro”, a dezvăluit solistul pictor. 

Loading...

Citește și

  • eurovision 2015 romania finala craiova

    Tudor Turcu (32 de ani) este unul dintre concurenţii evenimentului muzical de amploare Eurovision 2015. Puţini ştiu, însă, amănunte despre viaţa lui personală, care nu a fost una dintre cele mai fericite.

  • A câştigat „X Factor” (Antena 1) în 2012, are o voce de aur şi o agendă plină de spectacole, însă nu mulţi ştiu că celebrul Tudor Turcu (36 de ani) este şi un pictor foarte talentat. Dovadă stă şi faptul că una dintre lucrările sale, mai exact un autoportret, se află în oraşul lui natal, Mediaş, la Muzeul Municipal.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1