Tudor Chirilă a publicat prima imagine cu cel de-al doilea fiu al său

tudor_chirila.jpg

tudor chirila vocea romaniei
Tudor Chirilă a câştigat de trei ori "Vocea României"
Foto: Facebook

Tudor Chirilă este unul dintre cele mai discrete personaje din showbiz-ul românesc. Atunci când are de împărtășit păreri cu privire la diverse aspecte ale vieții care ne înconjoară, indiferent că vorbim de aspectul social, politic sau artistic, actorul o face, dar atunci când vine vorba despre viața personală, tace mâlc.

De când și-a găsit femeia vieții lui, Tudor este și mai și. Nu dă din casă mai nimic, iar orice fărâmă de informație este devorată de fanii săi. Nu o arată lumii nici pe Iulia, cea lângă care trăiește, dar nici pe cei doi copii ai lor. Mulți oameni nici nu știau că antrenorul de la "Vocea României" este tată, darămite că are doi băieței pe care-i iubește ca pe ochii din cap.

tudor chirila iulia mizgan

 

Nu a făcut vâlvă nici la prima sarcină a Iuliei, nici la cea de-a doua, și de-abia după o lună s-a aflat că Tudor este de două ori tătic. După aproape alte două luni, cântărețul și-a lăsat admiratorii să intre puțin în viața lui, cu o primă imagine cu mezinul familiei. 

Iulia Mîzgan și solistul trupei Vama au o relație din 2012. În 2014 și 2016 și-au mărit familia, de fiecare dată cu câte un băiețel.

tudir_chirila_copil.jpg

tudor chirila copil
Tudor Chirilă a publicat prima imagine cu mezinul familiei
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • Îndrăgitul interpret și jurat al emisiunii ”Vocea României”, de la Pro TV, Tudor Chirilă (42 de ani), a devenit tătic pentru a doua oară. Iubita lui, Iulia, a adus pe lume un băiețel în urmă cu o lună, al doilea al cuplului.

  • tudor chirila

    Tudor Chirilă (42 de ani) a avut o reacție dură vineri seara, 30 septembrie, la adresa trupelor care cântă coveruri. El a publicat un lung mesaj pe contul său de Facebook imediat după emisiunea „Vocea României”.

  • iulia stoica vocea romaniei

    Reacția dură a lui Tudor Chirilă la adresa artistilor care, spune el, vin la Vocea României doar pentru "a mai prinde o nuntă", nu a rămas fără ecou. Preimul care a reacționat a fost liderul trupei Vunk, Corbnel Ilie, care i-a sfătuit pe toți să cânte ce le poftește inima, urmat chiar de una dintre concurentele care au declanșat acest scandal.

  • tudor chirila

    La "Vocea României" își încearcă norocul tot felul de oameni talentați. Unii dintre ei sunt necunoscuți, iar alții au încercat deja gustul celebrității. O mare parte dintre concurenți cântă, însă, în trupe de coveruri, iar acest lucru l-a deranjat tare pe Tudor Chirilă, care a izbucnit și în emisiune, dar mai ales după ediția de vinerea trecută, 30 septembrie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1