Tudor Chirilă, incident în Bulgaria: „Aveam 80 km/h și m-am trezit în aer”

chirila.jpg

tudor chirila
Tudor Chirilă a povestit despre un incident petrecut în Bulgaria
Foto: Facebook

Tudor Chirilă nu se dă bătut în fața niciunei provocări, iar atunci când își amintește de peripețiile pe care le-a înfruntat, este el însuși uimit de faptul că a scăpat cu viață. Cântărețul a povestit în cadrul unui interviu despre un incident petrecut în Bulgaria, care s-ar fi putut termina foarte urât.

Tudor Chirilă a povestit la o emisiune de la Radio Guerrilla că a văzut moartea cu ochii atunci când se afla în Bulgaria:

„Bulgaria este prima țară unde am făcut o cascadorie de tip Hollywood. Eram în Bulgaria și mergeam printr-un oraș, era liber. Cred că era duminică. Mergeam cu 80 km/oră și la un moment dat, m-am trezit în aer, cu toată mașina. A durat vreo trei-patru secunde. Noroc cu mașina, că era tare. Erau niște ridicături, din acelea nesemnalizate, de beton. Una are 35 cm înălțime. Eu aveam 80 km/oră și m-am trezit în aer”, a povestit cântărețul.

Loading...

Citește și

  • tudor chirila

    Tudor Chirilă (43 de ani) este foarte discret în legătură cu viața lui personală și nici măcar o jurnalistă experimentată precum Andreea Esca n-a reușit să scoată de la el prea multe informații despre iubită sau despre cei doi băieți ai lui. Prima iubită a artistului însă a fost mai vorbăreață pentru emisiunea ”La radio”, de la Europa FM.

  • andreea esca

    Tudor Chirilă a povestit în direct, în timpul emisiunii ”La Radio cu Andreea Esca”, cum s-a îndrăgostit de cea mai cunoscută știristă de la noi, pe vremea când el era în clasa a 7-a, iar ea era în primul an de liceu. Din păcate, n-a fost o dragoste împărtășită, pentru că Andreea era cuplată pe vremea aceea cu un băiat mai mare.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1