Tudor Chirilă, fără voce de o lună. Ce spune mama artistului

22-23-vedete-6-chirila-cu-tifetz-pe-cmana.jpg

Tudor Chirilă
Artistul a devenit de curând tătic, dar are probleme de sănătate
Foto: Click!

Tudor Chirilă, solist în trupa Vama şi actor la Teatrul de Comedie, se confruntă cu serioase probleme cu vocea. Apropiaţii lui susţin că ar avea un hematom pe corzile vocale şi că, după ce şi-a făcut o serie de investigaţii, medicii l-ar fi sfătuit pe artist să se opereze de urgenţă. Tudor a luat o pauză de la concerte şi spectacole.

Tudor Chirilă, în vârstă de 40 de ani, a tras un semnal de alarmă încă de luna trecută, când a explicat de ce n-a mai apărut pe scenă: “Am amânat mai multe concerte în ultima perioadă pentru că mi s-a recomandat repaus vocal total şi multă odihnă. Am făcut mai multe investigaţii medicale pentru că aşa mi se pare normal, să fiu informat cu privire la starea mea de sănătate şi nu să mă tratez după articole de pe net”.  
Iar zilele trecute, după o altă serie de analize, le-a trimis un nou mesaj fanilor: “Dragi prieteni, mă regăsesc în situaţia de a anula o serie de evenimente la care ar fi trebuit să iau parte în perioada următoare. La recomandarea medicilor, voi reintra în pauză vocală pentru cel puţin două săptămâni”.
Numai că absenţa de la Teatrul de Comedie, unde Tudor joacă în mai multe spectacole, n-a fost deloc pe placul şefilor lui, actorul manifestându-şi tristeţea faţă de modul în care a fost tratat: “Conducerea Teatrului de Comedie, unde sunt angajat cu carte de muncă, a sunat repede la managerul meu. Iar el şi-a făcut datoria şi m-a pus la curent cu discuţia. Teatrul mi-a cerut foaia de concediu medical. Nici o problemă, voi pune la dispoziţie concediul”.  
Vineri, 3 aprilie, actriţa Iarina Demian ne-a vorbit, în exclusivitate, despre starea de sănătate a celebrului ei fiu: “Nu este vorba de ceva foarte grav. Tudor Chirilă are o pauză vocală, este normal. Toţi cântăreţii au astfel de probleme. Este adevărat că la unii s-a manifestat mai rău, însă nu este şi cazul lui. A făcut toate investigaţiile necesare şi, după tonul vocii mele, vă puteţi da seama de ce sunt atât de liniştită. Medicii i-au mai recomandat puţin repaus. Sper ca săptămâna viitoare să poată vorbi”.

Dan Bittman s-a operat la gât tocmai la Viena

Oboseala acumulată de-a lungul celor 27 de ani de carieră şi-a spus cuvântul în cazul lui Dan Bittman. Solistul trupei Holograf a fost diagnosticat cu stenoză carotidiană asimptomatică, adică, pe înţelesul tuturor, pe un vas de sânge din zona gâtului, s-a depus grăsime, vena s-a îngustat şi a împiedicat circulaţia sângelui. Pe 3 octombrie 2013, Dan a fost operat  la Viena. A urcat pe scenă la aproape un an, revenindu-i glasul cu o pastilă ieftină, la prețul de 16 lei cutia.

“Mi-a revenit vocea miraculos, mulţi dintre medici mi-au spus că e un timp de 6 luni în care îmi va reveni vocea, însă nimic… Dar Edi Petroşel m-a dus la un profesor, mi-a făcut o radiografie, m-a testat şi mi-a zis să încercăm cu un medicament care costă 16 lei, care ar putea face legătura între coarda vocală şi nerv. În 8 ore vorbeam deja normal”, a povestit artistul.

22-23-vedete-8-2-col-bittman_v77643700.jpg

dan-bittman
Solistul a rămas cu o cicatrice uriaşă, pe care o acoperă cu fond de ten

Andreea Bănică a ajuns şi ea la spital

Este una dintre cele mai bine cotate artiste ale noastre, însă nici pe ea nu au ocolit-o  necazurile cu vocea. Astfel, în 2008, în urma suprasolicitării corzilor vocale, Andreea Bănică şi-a luat un mic concediu de refacere.

A făcut un control la Spitalul «Panduri», iar medicul Adrian Nicolae i-a oferit tratamentul salvator. În afară de o banală răceală sau de o răguşeală, Andreea nu  a  mai avut alte probleme de sănătate care s-o împiedice să urce pe scenă.

22-23-vedete-banikav.jpg

andreea-banica
Cântăreaţa a avut şi ea probleme acum şapte ani
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1