Trucul la care apelează DJ Wanda pentru a menține pasiunea în cuplu

12-13-baza-dj-wanda-2.jpg

Ei şi-au reînnoit jurămintele la restaurant
Citeste tot despre: 

Certificatul de căsătorie obţinut acum trei luni nu le-a afectat relaţia, iar DJ Wanda (44 de ani) şi australianul Karl Katavich (45 de ani) fac totul pentru a-şi ţine vie flacăra iubirii. Ei au sărbătorit recent un an de iubire printr-o cină romantică la Sketch, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante londoneze.

„Karl m-a făcut să cred din nou în dragoste şi alături de el sunt mai fericită decât am fost vreodată. O dată la două săptămâni ne dăm întâlnire seara, să ne distrăm în oraş. Ce, dacă suntem căsătoriţi înseamnă că nu ne mai putem da întâlnire ca la începutul relaţiei?! Serile doar pentru noi ne fac să ne reîndrăgostim”, a spus DJ Wanda.

Vedeta s-a căsătorit pe 5 august 2019 cu Karl Katavich la Londra, în cadrul unei ceremonii discrete organizată la un hotel select. Au fost doar 40 de invitaţi, însă Wanda a fost o mireasă superbă, într-o rochie creată de designerul sud-african David Fieldman pentru Vogue Japonia. Karl a purtat un costum cu sacou din catifea, cămaşă albă şi ciocate din piele de crocodil. 

 

Loading...