Trecutul se întoarce împotriva unei concurente de la «Insula Iubirii»: «Nu am ce sã caut lângã un asemenea bãrbat!»

insula_iubirii_1.jpg

Se agită lucrurile pe insula fetelor

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cea de-a douãsprezecea noapte petrecutã la Minitel le surprinde pe concurentele de la Insula Iubirii cu o petrecere tematicã, iar uneia dintre ele îi va aduce chiar mai mult: veşti de pe cealaltã insulã, veşti pe care concurenta le aştepta cu nerãbdare deja de câte zile.

Chematã de cãtre Radu Vâlcan la Bonfire, concurenta va avea surpriza sã descopere cã lor li se va alãtura încã o persoanã, tocmai pentru a încerca sã o ajute sã înţeleagã mai bine situaţia în care se aflã. Complacerea în cea mai la îndemânã situaţie nu a reuşit sã îi aducã acesteia decât frustrare, iar trecutul nu a fãcut decât sã se întoarcã împotriva ei, când se aştepta mai puţin.

Ce imagini i-a oferit Radu Vâlcan de la Purimuntra concurentei de la Minitel şi, mai ales, ce a determinat-o pe aceasta sã declare rãspicat “Nu am ce sã caut lângã un asemenea bãrbat!”, telespectatorii vor afla în aceastã searã, de la 20:00, în cadrul celui mai nou episod Insula iubirii, de la Antena 1.

Denisa de la Insula Iubirii, show topless în văzul tuturor la piscină

Denisa de la Insula Iubirii a făcut show incendiar la o piscină, unde a avut curajul să danseze topless în timp ce era udată cu apă. Concurenta de la Insula Iubrii a avut un drum foarte controversat în cadrul emisiunii, însă nimeni nu s-a așteptat să o vadă pe Denisa atât de extrovertită, arătând tuturor o altă față decât cea pe care o afișase la începutul sezonului.

Dacă la primul testimonial Denisa părea foarte cuminte și inocentă, acum concurenta a arătat de ce este în stare, iar filmarea publicată de spynews.ro a dezvăluit latura aceasta a Denisei.  

Denisa de la INsula Iubriii s-a dezbrăcat și de haine, dar și de inhibiții, dansând topless în văzul a zeci de oameni care i-au admirat formele și mișcările sezuale.

La începutul sezonului, Denisa a fost înșelată de Adrian cu ispita Maria, însă la scurt timp și ea a pus ochii pe ispita Andi, însă din păcate acesta nu i-a întors sentimentele. Ispita Andi și-a dorit o relație cu Genina, iar pentru Denisa a fost o adevărată provocare să o denigreze în orice mod pe cea cu care a dormit în pat de la începutul sezonului și care a considerat-o prietenă pe Denisa.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul