Trecutul amoros al Ginei Pistol! Cu cine s-a iubit înainte de Smiley? Bărbaţii din viaţa ei, de la Codin Maticiuc, la Alin Cocoş

gina_pistol_barbati_2.jpg

Gina Pistol
foto: Facebook

De aproximativ doi ani, despre Gina Pistol se spune că s-ar iubi cu Smiley, însă cele două vedete refuză să recunoască acest lucru, dorind ca viaţa lor privată să stea departe de ochii presei şi al publicului.

Deşi au fost fotografiaţi de câteva ori împreună, Gina Pistol şi Smiley au reuşit totuşi să stea departe de ochii curioşilor, însă toţi apropiaţii lor fac glume pe seama relaţiei lor. Chef Cătălin Scărlătescu a spus, nu doar o dată, că abia aşteaptă nunta celor doi, iar alte personalităţi şi-au manifestat public dorinţa de a participa la petrecerea de nuntă.

Însă, înainte de a deveni iubita lui Smiley, Gina Pistol s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi destul de cunoscuţi în showbiz. Fosta vedetă Playboy, care este o femeie simplă şi modestă, s-a născut în Roşiorii de Vede, iar primul ei iubit celebru a fost Codin Maticiuc, care i-a fost alături în 2015, timp de nouă luni.

Iată cu ce bărbaţi cunoscuţi din showbiz s-a iubit Gina Pistol până în anul 2017, când a ajuns în braţele lui Smiley

Loading...