Oana Roman și-a schimbat total garderoba: "În cinci luni am dat jos vreo 12 kg"

oana-roman-1.jpg

Este tare mândră de silueta ei

De-a lungul timpului, Oana Roman (44 de ani) a avut de suferit din cauza greutății, însă iată că perseverența ei și tratamentele corporale au dat roade, iar acum se poate lăuda că poartă haine cu trei măsuri mai mici decât obișnuia. Aceasta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, cum a reușit să păcălească acul cântarului, mai ales în timpul pandemiei.

"Am avut ambiție și nu am crezut niciodată că voi slabi atât. În perioada pandemiei toată lumea s-a  îngrășat, eu am slăbit. Până acum am ținut diete, am slăbit foarte mult, apoi m-am îngrășat la loc. Am avut o perioadă urâtă după ce s-au despărțit ai mei, m-am supărat și m-am îngrășat. Apoi a fost sarcina. Am slăbit kilogramele luate în timpul sarcinii, dar nu era de ajuns. Anul trecut în noiembrie, o prietenă mi-a propus să începem o serie de de proceduri de slăbit la clinica ei din Ploiești. Am făcut și un pariu, mi-a spus că dacă fac tratament și țin dietă, voi avea o mare surpriză. Eu am fost sceptică.

oana-roman.jpg

oana roman
Oana Roman, în timpul procedurilor

În noiembrie am dat startul acestor proceduri combinate cu o dietă pe care mi-am creat- o singură. Spre exemplu, pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva. Am zis așa, am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici. Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e pofta de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare.

"Mănânc orice, dar în cantități mici"

În ceea ce privește tratamentele corporale, am făcut proceduri de remodelare corporală cu mai multe aparate. Am făcut criolipoliză (procedură care îngheață grăsimea) o dată la zece zile lucram pe câte o zonă și am repetat pe toate zonele în două luni. Am făcut trei ședințe de criolipoliza pe fiecare zonă: 3 ședințe coapse, 3 ședințe picioare. Din păcate, la abdomen nu pot face din cauza problemelor pe care le-am avut, așa că acolo slăbesc mai lent. Am făcut Velashape 3 pentru celulită și pentru fermitate, dar și masaje. Cât despre alimentație, pot să spun că mănânc orice am poftă dar în cantități foarte mici. Adică, doar gust, așa cum fac cei care și-au tăiat stomacul. Apropo de asta, chiar am fost acuzată că mi-am făcut această operație, dar nu aș recurge la așa ceva având în vedere că era să mor după ce am născut-o pe fiica mea", ne-a spus Oana Roman.

Citește și:

Oana Roman a trecut la minijup după ce a slăbit 8 kg. Ţinuta care îi dezvăluie cel mai bine noua siluetă

Oana Roman, fotomodel după ce a slăbit! Oraşul Ploiești s-a umplut cu pozele ei

Fata fostului politician Petre Roman spune că și-a schimbat întreaga garderobă. Acum încape lejer în haine mici. "Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie, cu procedurile acestea. Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen" ne- mai spus Oana. Celebra brunetă consideră că a investi în imaginea ta și a te simți bine sunt necesare fiecărei femei.

 "Poți să dai 1500 de euro să arăți bine, decât să îi cheltuiești le o geantă de firmă. Să te simți bine în pielea ta este cel mai bine"

oana_roman.jpg

oana roman
Iulie 2019 vs. iulie 2020
foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1