Trei zile de petrecere pentru Andi Moisescu şi Olivia Steer

olivia_steer_andi_moisescu.jpg

andi moisescu olivia steer
Andi Moisescu şi Olivia Steer aniversează 13 ani de căsnicie
Foto: arhivă personală

Petrecerile se ţin lanţ în familia Oliviei Steer. Soţia lui Andi Moisescu (44 de ani) va sărbători aniversările celor doi băieţi ai cuplului la diferenţă de câteva zile. Vedeta a anunţat că va începe săptămâna în forţă cu ziua de naştere a fiului cel mare, David, care a împlinit 11 ani şi va continua cu cea a lui Luca.

Oliva Steer (41 de ani), autoarea cărţii "Dulciuri de povete", carte ce cuprinde reţelele încercate de vedetă fără zahăr şi aproape fără foc, pregăteşte un triplu eveniment în familie, bineînţeles cu produse raw-vegane, gătite chiar de ea. Fosta prezentatoare de la Pro Tv este de mai mul'i ani adepta unei alimentaţii cât mai sănătoase, din care a eliminat produsele din carne şi l-a convins şi pe soţul ei să trăiască cu verdeţuri.  

"Şi vom petrece trei zile şi trei nopţi, ca-n povesti: David face 11 ani (azi), Luca 9 (poimâine), iar Andi şi eu - 13 ani de căsătorie. La mulţi ani, nouă! Şi vouă!", a notat Olivia pe contul ei de socializarela descrierea unei fotografii mai vechi de familie. 

olivia steer familie copii sot andi moisescu aniversareZoom
Olivia Steer şi Andi Moisescu au împreună doi copii
Foto: arhivă personală

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut abia în 2002, atunci când amândoi au fost solicitaţi să participe la filmarea cu ocazia aniversării a șapte ani de existență a ProTv. Atunci, cei doi au înregistrat imnul Pro TV pentru 1 decembrie 2002.

Soarta a făcut ca cei doi să se reîntâlnească peste câteva zile la petrecerea dată de un prieten comun. Erau singuri, porniți pe un nou drum, după relații lungi și complicate, aşa că  au devenit repede un cuplu. 

 

loading...

Citește și

 • andi moisescu olivia steer

  Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii. Puțini sunt, însă, cei care cunosc cum s-au îndrăgostit cei doi.

 • olivia steer renuntare fumat tigari

  Olivia Steer şi-a schimbat stilul de viaţă, devenind vegană când era însărcinată cu Luca, cel de-al doilea băieţel al ei, venit pe lume în toamna lui 2008. În încercarea de a-şi ajuta sora să învingă boala, vedeta a ajuns chiar ea să fie interesată de alimentaţia fără foc şi fără proteine animale şi deşi în tinereţe era o fumătoare înrăită, a renunţat complet la acest viciu după 14 ani în care a cumpărat extrem de des pachete de ţigări. Fosta vedetă Pro tv a povestit care a fost momentul în care a luat această decizie.

 • olivia steer

  În urmă cu 16 ani, soţia lui Andi Moisescu intra în casele românilor cu primile ştiri ale dimineţii, la PRO TV. A urmat "Dansez pentru tine", "Business Magazin", "Dansez pentru tine" şi "Doamne de poveste". Din 2010, de când a murit sora ei, Olivia Steer a renunţat la televiziune, şi-a schimbat stilul de viaţă şi priorităţile.

 • olivia steer

  Olivia Steer și ale ei afirmații sunt printre cele mai controversate. Faptul că a fost prezentatoare tv și că este soția lui Andi Moisescu i-au ridicat popularitatea, iar influența ei a devenit vizibilă. S-a declarat anti-vaccinare, dar și împotriva mamografiilor, însă asta nu e tot.