Transsexualul Naomi îl cunoaște pe Pomohaci: «E homosexual»

naomi_2.jpg

naomi moldovan transsexual concurs germania adriana bahmuteanu
Naomi locuieşte în străinătate de mai mulţi ani
Foto: arhivă personală

De câțiva ani, Naomi a ieșit din atenția publicului, chiar dacă acum ceva vreme, apărea des la televizor. S-a stabilit în străinătate, dar a intrat în direct la “Agenția VIP” pentru a comenta despre scandalul care ia amploare pe zi ce trece, cel în care rol principal îl are preotul-cântăreț Cristian Pomohaci.

“Aș vrea să nu-l discredităm pe acest om. Nu vă mai dați atotștiutori. Pe Cristian Pomohaci îl știu din 1995. Este homosexual. Vă spun direct cum sunt lucrurile. Ne-am văzut prima dată la «Corabia de aur», un festival de muzică ușoară și populară. În momentul acesta, lui Cristi Pomohaci, așa cum îl știu eu, văzându-se atât de discreditat, îi este rușine. Nu am mai vorbit de peste 15 ani, dar cum îl știu eu, a luptat pentru un loc al lui, a combinat muzica cu preoția. Vă asigur că pedofil nu este. “

Întrebată de Adriana Bahmuțeanu dacă a avut vreo relație sexuală cu Pomohaci, Naomi a negat, dar a spus că acum muți ani “au mers la cules de flori masculine”. "Nu plătea, totul stătea de cum arătai", a mai adăugat Naomi.

cristian_pomohaci_1.jpg

cristian pomohaci
Cristian Pomohaci
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și