Transpirată, nemachiată și epuizată: așa arată Andreea Marin la sala de fitness

andreea_marin1.jpg

andreea marin
Andreea Marin
foto: arhiva personală

De când e femeie singură, Andreea Marin a început să se pregăteasc ă intens pentru a reveni „pe piață”. Și-a pus la punct silueta, pe care o menține cu mari eforturi.

Pesemne că este perseverentă, pentru că vedeta face ce face și își rupe din timp pentru a ajunge cât mai des la sala de fitness. Iar acolo nu se joacă, ia exercițiile fizice în serios. Drept dovadă stă faptul că, atunci când trebuie să se apuce de treabă, lasă deoparte aerele de vedetă și renunță la machiaj și coafuri sofisticate.

andreea_marin.jpg

andreea marin nemachiata transpirata fitness
Andreea Marin s-a pozat nemachiată și transpirată, la sala de fitness
foto: arhiva personală

 

Îmbrăcată în echipament de sport, cu o șapcă pe cap, plină de transpirație și fără pic de machiaj: așa s-a pozat „Zâna” pe banda de alergat. În fotografie, vedeta este vizibil epuizată de la alergat, însă nu se lasă, iar acest lucru a vrut să-l arate și fanilor, pentru a-i motiva. „Crezi în tine”, este una dintre etichetele pe care le-a pus în descrierea fotografiei,pe care a postat-o pe Instagram.

Prietenii virtuali și-au arătat imediat susținerea în rubrica de comentarii: „Bravo!”, „Se vede că ești în echilibru”, „Fără sacrificiu, nu există rezultate!”.

Loading...

Citește și

  • andreea marin

    De când a divorțat, Andreea Marin (42 de ani) a înflorit. A lăsat trecutul acolo unde îi este locul și își vede mai departe de viață. Și-a schimbat nu numai atitudinea, ci și stilul vestimentar.

  • Zâna a fugit departe de ţară, dornică să se relaxeze şi să-şi încarce bateriile. Noua destinaţie de vacanţă a Andreei Marin, fosta jurată de la “Uite cine dansează”, este Tunisia.

  • andreea marin

    De la divorțul de fizioterapeutul Tuncay Ozturk, Andreea Marin a intrat în zodia schimbărilor. S-a apucat serios de sport, și-a schimbat garderoba, dar și look-ul: s-a tuns scurt, dar poartă deseori plete sub forma extensiilor. Mai mult, a făcut parte și din juriul uneia dintre cele mai așteptate emisiuni ale anului, “Uite cine dansează”.

  • andreea marin

    Andreea Marin își răsfață prietenii virtuali cu imagini provocatoare de când a început vara. Surprinse în curtea vilei din Pipera sau la malul mării, fotografiile ne arată o femeie sigură pe ea și pe atuurile ei fizice, privind cu încredere spre viitor.