Transformarea şocantă a Adelinei Pestriţu! E de nerecunoscut

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu s-a transformat în altă persoană
foto: arhiva personală

În cinci ore Adelina Pestriţu a devenit altă persoană. Nu şi-a schimbat doar coafura şi machiajul, ci şi culoarea pielii, devenind o femeie africancă. Transformarea ei este de-a dreptul şocantă, devenind o negresă veritabilă.

Adelina Pestriţu a acceptat o schimbare totală de look propusă de hairstylistul Adrian Perjovschi în cadrul unui proiect mai amplu în care sunt implicate o serie de vedete. În doar cinci ore, vedeta a devenit o adevărată regină a frumuseţii africane! “Îmi plac oamenii de culoare şi îmi plac schimbările radicale. A fost o provocare îndrăzneaţă pentru mine! Rezultatul a fost cel pe care l-am aşteptat. Am fost încântată de faptul că, deşi sunt albă, voi deveni în câteva ore negresă 100%”, a spus Adelina Pestriţu. 

adelina.jpg

adelina pestritu negresa
Adelina Pestriţu a stat trei ore la machiaj şi două la coafor
foto: arhiva personală

Machiajul a durat aproximativ trei ore, dar s-a ajuns la un personajul misterios, pe placul stiliştilor. “Mi-ar fi plăcut la nebunie să mă fi născut negresă!” a mai spus Adelina când transformarea a ajuns la final. Vedetă a mărturisit că reacţia iniţială a celor care au văzut-o a fost de uluială, apoi toată lumea a început să o pozeze: “Probabil ca să aibă dovată că am fost şi neagră cândva!” a conchis vedeta.  
    
Loading...

Citește și

  • adelina pestritu vacanta america

    Nu este niciun secret pentru nimeni că Adelina Pestriţu şi-a câştigat notorietatea peste noapte. Ea a prezentat două emisiuni la tv, ajutată de prieteni. Rămasă recent fără job, bruneta nu a stat să-şi plângă prea mult de milă şi a plecat în vacanţă cu iubitul şi cu o amică, pe care se pare în trecut a refuzat fără niciun regret să o ajute.

  • Începutul lui 2016 a fost pentru Adelina Pestriţu unul plin de schimbări. Mai întâi, și-a dat demisia de la Kanal D, apoi şi-a negociat revenirea pe micile ecrane cu un alt post de televiziune. Până când își va pune semnătura pe un nou contract, Adelina se va desfăta în vacanță la Miami.

  • Telespectatorii emisiunii ''Wowbiz'' au aşteptat-o cu sufletul la gură pe Adelina Pestriţu (28 de ani) la prima emisiune din acest an, însă ea nu şi-a făcut apariţia. Asta datorită faptului că bruneta a ales să înceteze colaborarea cu Kanal D, după mai bine de 6 ani.

  • adelina pestritu

    Adelina Pestrițu este o femeie mereu aranjată, care vrea întotdeauna să arate ca scoasă din cutie indiferent dacă apare la un eveniment monden sau dacă merge să-și plimbe cățelușul prin parc.