Transformare spectaculoasă pentru Anda Adam! Vedeta e de nerecunoscut

anda_adam_1.jpg

anda adam schimbare look nicky minaj
Anda Adam este una dintre cele mai senzuale artiste de la noi
foto: Facebook

Anda Adam a decis că este cazul să facă o schimbare radical în ceea ce privește look-ul pe care îl afișează și care, deja, i-a și obișnuit pe fani.

Din acest motiv, Anda Adam a experimentat un look spectaculos, plin de culoare, de la păr până la machiaj și haine. “Eu am curaj să încerc lucruri îndrăznețe, tocmai de aceea am ales un personaj excentric. Mă bucur pe deplin de această transformare radicală pentru că am ocazia să port culori vii. Adrian Perjovschi chiar a reușit să mă facă să mă simt ca Nicky Mina, iar mie chiar îmi plac provocările. Îmi place Nicky Minaj pentru că este o apariție”, a explicat vedeta.

anda_adam.jpg

anda adam schimbar elook nicky minaj
Anda Adam a intrat in pielea cantaretei Nicky Minaj
foto: Facebook

Adrian Perjovschi, împreună cu make-up artist Madda Petcu și stilista Luci Faur au realizat schimbarea în doar câteva ore. Părul albastru, lung, cu breton, machiaj intens, outfit colorat și sexy, sunt doar câteva dintre aspectele la care au lucrat specialiștii pentru a o transforma pe Anda Adam în Nicki Minaj.

anda_adam_2.jpg

anda adam schimbare look nicky minaj
Anda Adam a intrat in pielea cantaretei Nicky Minaj si si-a schimbat look-ul
foto: Facebook

“A ieșit senzațional, ne-am distrat ca de fiecare dată la transformare, iar Anda este o profesionistă și suntem foarte bucuroși că a acceptat provocarea noastră”, a explicat hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

 

Loading...

Citește și

 • anda adam carje exatlon

  Aventura Andei Adam la "Exatlon" s-a încheiat. Cântăreaţa s-a întors în România accidentată la genunchi şi a fost nevoită să se deplaseze în scaun cu rotile şi cu ajutorul cârjelor. Când şi-a revăzut fiica, solista a uitat de toate durerile.

 • anda adam, silicoane, exatlon

  Urmează o perioadă grea pentru Anda Adam! Cântăreaţa strânge din dinţi după ce a fost operată săptămâna trecută la genunchi în urma accidentului suferit la "Exatlon" (Kanal d). Ea a ajuns deja acasă, fiind externată duminică, iar acum este îngrijită de cei dragi ca să poată se se întoarcă mai repede în activitatea ei muzicală. Solista se deplasează tot cu ajutorul cârjelor şi va continua să facă acest lucru şi în următoarea lună. Există şi veşti bune, însă, venite chiar de la medicul care a operat-o pe solistă.

 • anda adam, kilograme in plus, costum, slabit, exatlon

  Se laudă că mânăncă sport pe pâine, însă, niciodată nu a fost vreo silfidă. Are forme pline și încearcă pe toate căile să și le ascundă. Vorbim despre Anda Adam, care, mai nou, apare la probele fizice din emisiunea Exatlon, de la Kanal D, într-un costum ce-i modelează trupul.

 • anda adam concert piatra neamt porumb fiert

  Dezamăgire mare pentru Anda Adam care a păţit-o la un concert pe care l-a susţinut la Piatra Neamţ, la zilele oraşului. Artista a vrut să întrerupă spectacolul după ce oamenii din public au aruncat spre ea cu porumb fiert. Enervată de atitudine, solista a lansat un avertisment către spectatori şi s-a abţinut cu greu să nu iasă de pe scenă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1