Trăistariu: "Toţi se tem de mine la Eurovision"

12-13-vedete-1-36-cm-tifetz-mihai-traistariu_0.jpg

Mihai Trăistariu speră să aducă României locul 1 la Eurovisionul din Suedia

E cel mai hotărât concurent de la Eurovision! Mihai Trăistariu revine, după 10 ani, pe scena finalei naţionalei şi crede în şansa lui mai mult ca oricând.

Solistul spune că ”Paradisio” are toate şansele să aducă României locul 1 la Eurovisionul din Suedia. Se comportă ca un învingător, iar miercuri (2 martie), într-o pauză de la repetiţii, ne-a spus totul despre planurile sale.

La 10 ani de la succesul pe care l-a avut la Atena, în 2006, când ne-a reprezentat ţara cu piesa ”Tornero”, a lui Eduard Cârcotă, obţinând locul 4 şi 172 de puncte, Mihai Trăistariu (39 ani) revine în competiţia Eurovision, prima dată în semifinala de mâine seară. Artistul are toate atuurile pentru a reprezenta din nou România, la marea competiţie de la Stockholm, Suedia, din perioada 10-14 mai. ”Toţi se tem de mine, dar eu nu mă tem de nimeni, cred foarte mult în piesă. Am aşteptat 10 de ani să am o piesă potrivită acestei competiţii şi am să lupt cu cei mai înverşunaţi lei din jugla showbiz-ului. Dacă nu ai piesa potrivită, nu ai ce căuta la Eurovision!”, a declarat, pentru Click!, Mihai Trăistariu. Melodia este compusă chiar de Mihai, în colaborare cu încă două nume importante din muzică.

”Ideea a fosta mea. Apoi, am intrat în studio alături de doi mari făcători de hituri: Dumi Pădure şi Roby G.”, ne-a spus ieri artistul, care a părut încântat că în finala de la Baia Mare, de pe 6 martie, doar publicul va decide cine va merge în luna mai, la Stockholm. ”Mii de oameni pot decide mai bine, iar rezultatul nu mai poate fi contestat, aşa cum se întâmplă an de an”, completează Mihai. În plus, şi videoclipul buclucaş, care a fost desfiinţat din cauza fazelor hilare, este acum complet revizuit de către regizoarea Ioana Gomoi.

”Clipul a fost contestat, dar a fost refăcut tot cu tentă SF. Oricum, la Eurovision contează piesa şi prestaţia live. Dacă va fi cazul, voi reface şi orchestraţia şi show-ul pentru Stockholm. Am luat cu mine la Baia Mare trei cărţi de dezvoltare personală, una dintre ele este «100 de chei ale fericirii». Citesc în fiecare seară câte un capitol. Ele sunt talismanele mele. Mă încurajează şi mă comport diferit, ca un învingător. Dar am modestie şi blândeţe faţă de colegi”, mai spune Mihai. La recomandarea stilistei TVR, Rodica Pucă, solistul s-a tuns ieri la un salon din Bucureşti, iar costumaţia de scenă este realizată după ideile lui, de la o casă de modă din Constanţa, unde designer este Liliana Cornilă. 

Ei vor urca vineri pe scenă!

1. Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ („The Voice“) 

2. Andra Olteanu („Nai Nai“) 

3. Dream Walkers („Let it Shine“) 

4. Irina Popa („Letting Go“) 

5. Jukebox („Come on Everybody“) 

6. Mihai Băjinaru („Never Too Late“) 

7. Vanotek feat. The Code & Georgian („I’m Coming Home“) 

8. Mihai Trăistariu („Paradisio“) 

9. Florena („Behind the Shadows“) 

10. Gaşca de acasă („Tu eşti povestea“) 

11. Ovidiu Anton („Moment of Silence“) 

12. Xandra („Superhuman“)

 

 

loading...

Citește și

  • Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Mihai Trăistariu „a copt” 10 ani o piesă de răsunet, cu care să ne reprezinte la Eurovisionul din Suedia, dar a pierdut din vedere un element important: concurenţa. El se bate în semifinala din 4 martie cu cele mai sexy soliste care s-au înscris până acum la Eurovision.

  • mihai traistariu eurovision

    Mihai Trăistariu (39 de ani) este unul dintre artiștii români care a reușit să ajungă pe scena concursului Eurovision. În anul 2006, a plasat România pe locul al patrulea cu melodia „Tornero”. Tot el este cel care a criticat dur prestația trupei „Voltaj” la ediția de anul trecut a concursului muzical.

  • Gata, nu mai poate da înapoi! Luni (25 ianuarie), Mihai Trăistariu (39 de ani) s-a înscris în cursa pentru Eurovision cu piesa în care a investit 15.000 de euro.

  • mihai traistariu

    Marcel Pavel, care în trecut ne-a reprezentat țara la Eurovision alături de Monica Anghel, a analizat pentru Click! piesele care se luptă pentru un loc la ediția din acest an a competiției internaționale, ce va avea loc în luna mai la Stockholm.