Trăistariu şi-a şters toate pozele în chiloţi de pe Facebook: "Aveam remuşcări"

12-13-vedete-foto-1-2-col-traistariu.jpg

mihai traistariu selfie chiloti barbatie
Pozele cu Trăistariu în chiloţi sunt, de acum, de domeniul trecutului
Foto: arhivă personală

Mihai Trăistariu, pe care Măruţă l-a numit "Regele selfie-urilor din România", a făcut un gest la care niciun fan de-al lui nu se mai aştepta.

După ce şi-a umplut comtul de Facebook cu sute, poate chiar mii de selfie-uri, în toate poziţiile şi ipostazele, Trăstariu a luat o decizie menită să demonstreze că e perfect conştient de obsesia lui.

Artistul şi-a şters, de pe contul personal, toate imaginile în care apărea în chiloţi. Ştie că fotografiile apar pe alte site-uri, dar e liniştit la gândul că nu mai sunt pe pagina lui.

mihai-traistariu.jpg

mihai traistariu selfie chiloti barbatie
Artistul îşi face, zilnic, sute de selfie-uri
Foto: arhivă personală

"Când mă trezesc, mă duc în baie şi îmi fac primul selfie. Doar 15% sunt transformat din ceea ce îmi doresc. O să mai fac intervenţii, mici, mari şi foarte mari, pentru a-mi îmbunătăţi aspectul fizic. Cred că o să mai fac un implant de păr. Corpul meu e proporţionat, sunt mulţumit. Ca şi complex mai am înălţimea. Nu stau mult în faţa oglinzii, cam 15 minute pe zi, cât îmi fac selfie-uri şi mă dau cu cremă pe faţă. Am şters pozele în chiloţi de pe Facebook, pentru că am avut remuşcări", a spus el, la emisiunea "La Măruţă".

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1