Trăistariu s-a îngrăşat 15 kilograme în opt ani. Iată ce muşchi a făcut!

6-7-traistariu-kg.jpg

2000 - Mihai arăta ca un puști costeliv. 2018 - Trăistariu este acum un pachet de mușchi

Mihai Trăistariu (41 de ani) se săturase de imaginea de puști costeliv, afișată pe vremea când activa, alături de Dorin Topală, în trupa ”Valahia”, așa că, în ultimii ani, a tras tare la sala de sport ca să devină mai musculos. Iar acum e tare mândru de rezultate.

“Toată lumea ține cură de slăbire. În anul 2000 aveam 53 de kilograme. În 2018 am 68 kilograme, cu 15 kilograme mai mult. Și nu știu de ce, dar am senzația că mai slab nu înseamnă mai bine. Faceți și voi comparație! Concluzie: puneți mâna și mâncați!”, a menționat Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook! 

Dar Mihai s-a ocupat la modul cel mai serios de imaginea lui, trecând, din 2013, prin patru implanturi de păr. Artistul a menționat adesea că, deși e conștient că are o voce foarte bună, importantă este și imaginea artistului, care trebuie să arate pe scenă ca scos din cutie. 

El a dat lovitura pe plan muzical în 2006, la Eurovision unde a obținut locul patru, cu  ”Tornero”, piesa care i-a adus, din difuzarea la posturile de radio din străinătate, în jur de un milion de euro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1