Ce caută Trăistariu gol-pușcă pe un site deocheat: "Am făcut asta asumat, deşi mi-a fost o jenă teribilă"

t15.jpg

Susţine că e un compromis, pentru popularitate

Mihai Trăistariu (40 de ani), care a făcut furori pentru România la Eurovision, în 2006, clasându-se pe locul 4 la Atena, cu piesa "Tornero", și-a șocat fanii după ce a publicat fotografii cu el gol-pușcă, pe un site de adulți.

Contactat de reporterii Click!, el a recunoscut că acel cont îi aparține și susţine că a făcut acest compromis de teamă să nu-şi piardă popularitatea. Pentru a-l admira în toată splendoarea, fetele trebuie mai întâi să plătească un abonament lunar de 5 dolari. Artistul a publicat link-ul site-ului deocheat pe contul său de Facebook. Mihai Trăistariu are deja peste 180 de fotografii şi de materiale video, înregistrând deja 220 de fani.

mihai-traistariu.jpg

mihai trăistariu
Din motive obiective, fotografia a fost tăiată și blurată
foto: arhivă personală

”Dispărusem din showbiz, în 2015, eram puţin speriat, lumea nu mai vorbea despre mine. Şi atunci am făcut asta strict asumat şi în cunoştinţă de cauză deşi mi-a fost o jenă teribilă. Pe acest site sunt şi alte vedete, nu e site pentru adulţi!”, a spus Mihai pentru Click!, care a prins şi o reclamă pentru o firmă de chiloţi, în valoare de 10.000 €. El a postat, zilele trecute, un mesaj fierbinte, dar şi o poză deocheată: ”Sunt acasă, cine vrea cu mine în carantină?”. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1