Totul despre operaţia de varice suferită de Carmen Brumă. Ce restricţii are

carmen.jpg

carmen bruma varice operatie
Carmen Brumă s-a operat de varice
Foto: arhivă personală

La cinci zile de la operaţia de varice pe care a suferit-o, Carmen Brumă a ieşit la primul eveniment monden, unde a povestit cum se simte după operaţie. Vedeta a explicat că a scăpat de pansament, dar că încă mai are restricţii de la medicul care s-a ocupat de ea. Iubita lui Mircea Badea a mărturisit că nu poate să stea mai mult de o oră în picioare, la volanul maşinii sale nu prea poate să urce, iar pantofii cu toc vor trebui să mai aştepte până o vor însoţi la plimbare.

Carmen Brumă s-a operat săptămâna trecută de varice, problemă medicală cu care se confrunta de ceva vreme. Vedeta a povestit în cercul ei de prieteni că la scurt timp după naştere a început să-i apară pe picioare varice, aşa că şi-a luat inima în dinţi şi a decis să le opereze în urmă cu doar câteva zile. A optat pentru o interveţie cu laser în urma căreia trebuie să poarte un ciorap de compresie şi să facă tratament autocoagulant.

carmen_operatie.jpg

carmen bruma operatie varice
Carmen Brumă a rezolvat problema picioarelor sale cu o intervenţie minoră
Foto: arhivă personală

"Sunt mobilă la cinci zile după operaţie. Am scăpat de pansament. Nu pot să port pantofi cu toc mai mult de jumătate de oră. Am încercat, dar nu prea merge. Nici să conduc nu am voie, dar mă duc la control şi poate primesc veşti noi de la doctor şi mă lasă la volan. Simt nevoia ca după o oră de stat în picioare să mă aşez. Port un ciorap de compresie, care nu arată urât deloc, ci ca un dres obişnuit şi îmi fac injecţii în zona abdomenului. Vânătăile au început să dispară, ceea ce mă bucură", a explicat Carmen Brumă într-un live pe care l-a făcut pe pagina ei de Facebook.

Vedeta a recurs pentru varianta operaţiei efectuată cu laser şi dă semne că se recuperează în timp record.     

loading...
Loading...

Citește și

  • carmen bruma picioare varice operatie

    Am fi putut să jurăm că picioarele lungi şi subţiri ale lui Carmen Brumă nu au imperfecţiuni, dar vedeta a demonstrat contrariul. Zilele trecute, ea s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o intervenţie chirurgicală ce o va ţine o lună departe de antrenamentele sportive. De altfel, tocmai absenţa ei de la Maratonul Internaţional Bucureşti, unde a alergat în ultimii ani, a făcut-o pe vedetă să dezvăluie că a suferit o operaţie.

  • Carmen Brumă (41 de ani) are cu ce se lăuda! Este de aproape 20 de ani în showbiz, are un iubit care o adoră, pe Mircea Badea, și un copilaș de 4 ani, care îi seamănă enorm.

  • carmen bruma

    Batoanele de slăbit te pot ajuta oare să scazi în greutate repede şi fără efort fizic? Nimic nu pare mai simplu: înlocuieşti o masă cu un baton de slăbit şi în câteva săptămâni ai silueta la care visezi.

  • carmen bruma mircea badea vladut

    Îi place constanţa şi în viaţa personală, şi în cea profesională. După aproape două decenii de iubire cu Mircea Badea, cunoscutul realizator al emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3, Carmen a rămas tot Brumă în buletin, iar asta pentru că un act de căsătorie nu reprezintă o prioritate pentru ea. Despre mariaj, copil şi viaţa de familia a vorbit într-un interviu exclusiv pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”.