Totul despre nunta de lux a Adelinei Pestrițu: “Zenaida va veni cu noi în luna de miere”

12-13-vedete-adelina.jpg

Pe 2 februarie 2019, Adelina a împlinit 32 de ani şi petrecerea a fost o repetiţie pentru nuntă

Cu două luni înainte de nunta fixată pe 20 iulie, Adelina Pestriţu (32 de ani) şi Virgil Şteblea sunt în febra pregătirilor. Bruneta ne-a spus că la eveniment va avea peste 300 de invitaţi, va purta două rochii de mireasă, va fi servit un meniu complex, iar după toate acestea va urma o lună de miere completă în care va pleca alături de soţ şi de fiica lor, Zenaida.

Click!: Aţi stabilit data nunţii?

Adelina Pestriţu: Da, 20 iulie! Adică peste fix două luni. Abia aşteptăm acest eveniment din viaţa noastră. 

Are vreo semnificaţie data? 

Nu, asta a fost disponibilitatea localului. Am ales să facem în acelaşi local unde ne-am distrat şi la botezul Zenaidei, şi la ziua mea de naştere pentru că acolo ne simţim bine şi suntem serviţi cum ne place. Va fi chiar o desfăşurare de forţe. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct, chestii ce ţin de decor care va fi unul absolut spectaculos. Nici tortul încă nu l-am stabilit.

Ce meniu aţi ales? Tradiţional sau ceva exotic? Tu obişnuieşti să surprinzi...

Meniul va avea şi influenţe tradiţionale, clar, dar şi asiatice. Nu am renunţat la sarmale şi mă gândeam să  introduc şi clătitele în meniu. Eu mănânc clătite de câteva luni bune, zilnic chiar, şi nu mă mai satur, asta aşa, sub forma de amuzament. Cei care ne cunosc ştiu care e pofta mea cea mai mare.

Rochia de mireasă este gata?

Rochiile! Vor fi două rochii de mireasă! Da, mi le-am ales deja şi am fost la probă. Este vorba despre un brand internaţional care are reprezentanţa şi aici în România. Rochia de la biserică va fi mai decentă, iar cea de la petrecere mai îndrăzneaţă şi mai preţioasă. Cea de seară le întrece pe toate. Nu vă mai dau detalii pentru că vreau să fie surpriză. Va trebui să îi aleg ţinuta şi micuţei mele Zenaida. După rochia de mireasă, acesta este al doilea moment greu. Trebuie să fie şi ea specială.

Iar costumul de ginere? A fost mai uşor de mulţumit Virgil?

A dat şi el comandă. Este mai uşor la el, dar şi el a optat pentru ceva mai special.

Câţi invitaţi veţi avea?

Încă nu ştim exact numărul invitaţilor pentru că este perioada de concedii, însă vor fi cu certitudine peste 300.

Cine o să vă cunune?

Aceiaşi prieteni dragi care au botezat-o şi pe fiica noastră Zenaida şi la care ţinem foarte mult.

E prea devreme să te întreb despre luna de miere?

Ştiu sigur că va fi în străinătate şi că vreau să stau o lună în luna de miere, adică să nu se înjumătăţească perioada. 

Aşa de mult timp vrei să stai departe de Zenaida? 

Nu, pentru că o vom lua şi pe ea. Nu pot să stau atât de mult despărţită de Zenaida. Am stat cel mai mult fără ea trei zile, dar a fost foarte greu. Va veni cu noi. Ea a întărit, a consolidat şi a dat un alt sens vieţii noastre. Acum vom deveni o familie cu acte în regulă, sub jurământul cel mai important, acela din biserică.

 

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea s-au îndrăgostit vorbind la telefon

Jumătate de an au stat de vorbă ore în şir la telefon, apoi Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au decis să fie împreună şi totul a decurs natural. De atunci au trecut doi ani. Virgil spune că Adelina nu a fost uşor de cucerit, dar că a meritat. Pe 3 august 2018, Adelina a născut o fetiţă superbă, Zenaida, rodul iubirii dintre ea şi Virgil. „Cununia civilă şi ceremonia religioasă nu vor fi în aceeaşi zi. După cununie nu vom avea petrecere, pentru că la scurt timp va urma nunta şi ne vom distra mai bine în acea zi. Preotul nostru e de la o biserică din cartierul Pantelimon, dar probabil că noi vom face ceremonia în zona Dorobanţi, mai aproape de casa noastră”, a spus Adelina la Click! TV Live.

 

Loading...

Citește și