Totul despre câștigătorul din Finala Eurovision România 2016: Ovidiu Anton

ovidiu_anton_bust.jpg

Ovidiu Anton Finala Eurovision Romania 2016
Ovidiu Anton va reprezenta România în etapele finale ale competiției Eurovision 2016, în Suedia
foto: arhiva personală

Click! îți spune cine este Ovidiu Anton (33 de ani), solistul care a câștigat Finala Eurovision România 2016 și va merge în Suedia, pentru a reprezenta România în etapele finale ale competiției. Solistul este căsătorit și are o fetiță foarte frumoasă.

Ovidiu Anton a câștigat Finala Eurovision România 2016, cu piesa „Moment Of Silence”, o compoziție proprie. Momentul său a primit cele mai multe puncte din partea juriului, în semifinala de vineri (4 martie), dar și cele mai mule voturi din partea telespectatorilor, în finala de duminică (6 martie).

 • S-a născut la 24 februarie 1983.
 • Cântă de când se știe. Prima chitară a primit-o la 5 ani.
 • A studiat canto modern, chitară clasică și pian la Școala de Muzică.
 • În 1998 a înființat trupa Carpe Diem, alături de care a concertat în țară și străinătate timp de 4 ani.
 • Vocea sa a fost mereu apreciată în cadrul festivalurilor de muzică în care a participat. În 2003 a obținut locul al doilea la Fastivalul Mamaia.
 • Între anii 2004-2006 a fost elev la „Școala Vedetelor” (cea de-a doua ediție realizată de TVR) și a terminat studiile ca șef de promoție, câștigând trofeul emisiunii. Realizatorul emisiunii, Totus Munteanu, l-a poreclit „Pitbull”.
 • În 2005 a reprezentat România la Cerbul de Aur.
 • Între anii 2008-2012 a fost solistul trupei Pasager.
 • În 2011 a câștigat locul al doilea la Secțiunea Rock a Festivalului Mamaia.
 • A mai participat la Eurovision de patru ori până acum (2010, cu trupa Pasager – „Running Out Of Time”,  2012 – „I Walk Alone”, 2013 – „Run Away With Me”, 2015 – „Still Alive”).

Este un mare iubitor de animale

ovidiu_anton_caini.jpg

ovidiu anton eurovision romania 2016
Ovidiu Anton este și un renumit crescător de câini și participă la multe concursuri dedicate patrupezilor
foto: arhiva personală

 

Iubește nu doar muzica, ci și câinii. Ovidiu Anton este un renumit crescător de câini în România, ca proprietar al canisei Praetorian Staff. Solistul participă la foarte multe competiții canine cu exemplarele crescute de el și câștigă și în acest domeniu premii importante.

Ce familie frumoasă are!

ovidiu_anton_familie.jpg

ovidiu anton familie eurovision romania 2016
Ovidiu Anton și Diana sunt căsătoriți și au o fetiță de 5 ani, Adela
colaj: Click!

 

Ovidiun Anton se poate lăuda cu o familie foarte frumoasă. Solistul este însurat cu Diana. Cei doi au o fetiță, Adela (5 ani). Soția sa îl susține în ambele activități, atât pe scenă, cât și în creșterea câinilor.

A făcut senzație în 2014, la „X-Factor”

 

În toamna lui 2014 a participat la „X-Factor” (Antena 1). Cu acea ocazie, Delia Matache (34 de ani) a mărturisit că era îndrăgostită de el când avea 13 ani: „Îmi plăceai foarte tare atunci. Eram leșinată după tine! Mă ignora atunci. Nu am avut nici o relație cu el. Ești una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit. Este fix ce trebuie, are glandă, cojones”.

Melodia interpretată de Ovidiu care va reprezenta România la Eurovision

Loading...

Citește și

 • ovidiu anton selectia nationala eurovision

  Fost participant la Festivalul Mamaia şi şef de promoţie al celei de-a doua edițiia de la „Şcoala vedetelor”, Ovidiu Anton (33 de ani) este îndrăgostit de muzică încă din copilărie. Anul acesta participă din nou la Eurovision, cu piesa „Moment of Silence”.

 • Vineri (4 martie), de la 20.30, la Sala Sporturilor din Baia Mare, a avut loc Semifinala Eurovision România 2016. Evenimentul a fost transmis în direct de posturile televiziunii publice, TVR 1, TVR HD și TVR Internaţional, dar şi online, pe site-ul www.tvrplus.ro.

 • ovidiu anton semifinala eurovision romania 2016

  Leonard Miron (47 de ani), fost prezentator al Eurovisionului în România, a făcut o analiză la sânge a pieselor care participă anul acesta la Selecția Națională. Click! a aflat care este clasamentul propus de Leonard pentru Semifinala Eurovision România 2016, care anul acesta va avea loc vineri (4 martie), de la 20.30, la Sala Sporturilor din Baia Mare și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, de site-ul www.tvrplus.ro.

 • florena eurovision 2016 selectia nationala

  Click! a aflat secretele celei mai tinere concurente de anul acesta de la Eurovision. Se numește Florena Ticu Sandro, are 16 ani și lucrează cu unul dintre cei mai vestiți compozitori din România, Laurențiu Duță.

 • mihai traistariu

  Mihai Trăistariu a ieșit doar pe locul patru în preferințele juriului în semifinala națională Eurovision de vineri, 4 martie, dar acest lucru nu l-a mirat sau supărat. În interviul acordat în exclusivitate pentru Click!, cu doar câteva ore înainte de a urca în finala națională Eurovison, din 6 martie, Trăistariu a explicat care sunt părerile lui cu privire la modul de votare al juraților, dar și care sunt schimbările pe care le-a făcut pentru marele show transmis în direct de TVR, cu începere de la ora 20:30.

 • Eurovision Romania 2016 selectia nationala

  Televiziunea Română anunță că luni (18 ianuarie) încep înscrierile pentru Selecţia Naţională a Concursului Eurovision 2016. Anul acesta, competiția se va desfășura după reguli noi. Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1