Tot ce trebuie să ştii despre concertul lui Smiley, din 1 Iunie

12-13-vedete-2-col-smiley.jpg

Smiley sărbătoreşte prin muzică 10 ani de carieră solo

A început numărătoarea inversă până la cel mai aşteptat concert al verii, pus în scenă de Smiley (33 de ani), care sărbătoreşte astfel 10 ani de când şi-a început cariera solo. Show-ul care va avea loc pe 1 Iunie, la Arenele Romane, are cifre impresionante: 260 metri pătraţi de ecrane de ultimă generaţie, două ore şi jumătate de muzică live, peste 100 de oameni implicaţi în producţie, 5 instrumentişti în trupă.

 Smiley îşi va începe concertul-petrecere la ora 21.00, însă cu o oră înaintea lui, pe scenă vor cânta doi foşti concurenţi de la “Vocea României”, Alex Muşat şi Sebastian Seredinschi. Accesul în incinta Arenelor Romane se va face începând cu ora 18.30, iar spectatorii nu au voie să vină la concert cu următoarele obiecte: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele (se recomandă pelerinele), aparate foto profesionale sau semi-profesionale, cu obiectiv detaşabil, aparate de înregistrare audio-video.

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane, care pot fi procurate de la casele special amenajate. “Îmi doresc să ne simţim ca într-o maşină a timpului pe 1 Iunie. O să cântăm mult, o să dansăm, o să vă spunem poveşti cu vorbe, dar si cu note”, a declarat Smiley. Bilete se mai găsesc în format electronic pe iabilet.ro, dar şi în magazinele partenere. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1