Tora Vasilescu a împlinit 65 de ani. E la fel de sexy ca atunci când filma goală

tora_vasilescu.jpg

tora vasilescu scene erotice filme
Tora Vasilescu a împlinit 65 de ani
Foto: cinemagia.ro

A jucat în zeci de filme româneşti, iar după 2004 a făcut furori în telenovele precum „Numai iubirea”, „Daria, iubirea mea”, însă scenele eotice nu pot fi uitate prea uşor. Ultimul serial în care a jucat a fost „O săptămână nebună”, iar de câţiva ani s-a retras la Buftea, unde şi-a cumpărat o casă de vacanţă.

Tora Vasilescu are motive de sărbătoare. A împlinit marţi (22 martie) 65 de ani, însă actriţa nu-şi arată vârsta din buletin. Vedeta are o poveste de viaţă interesantă, a fost adoptată de mică de soţul mamei sale, iar în 1976 a debutat în cinematografie, în rolul Gloriei din „Gloria nu cântă”. Au urmat peste 40 de producţii, în care a mai apărut şi mai dezgolită, chiar având şi scene în care filma secvenţe de dragoste, unde chiar s-a dezbrăcat în faţa camerelor de luat vederi. Printre acestea se numără filme precum „Proba de microfon”. Aici, actriţa este protagonista unui joc superb cu nuditatea.

tora_vasilescu_proba_de_microfon.png

tora vasilescu sani proba de microfon
Tora Vasilescu, goală în ”Probă de microfon”
foto: captură video

În vârstă de 29 de ani la vremea respectivă, actrița își ascunde și își descoperă sânii cu ajutorul unui disc de vinil pe care-l tot rotește, trăgând languros dintr-o țigară.

Scene interesante ale actriţei sunt surprinse şi în „Glissando”, „Croaziera”, „Cine iubeşte şi lasă” sau în „Cel mai iubit dintre pământeni”. În această ultimă peliculă, Tora Vasilescu își dezgolește complet sânii, într-o scenă de amor cu regretatul Ștefan Iordache.

tora_vasilescu_cel_mai_iubit_dintre_pamanteni_2.png

tora vasilescu cel mai iubit dintre pamanteni
Tora Vasilescu, goală în ”Cel mai iubit dintre pământeni”
foto: captură video

Imaginea sânilor perfecți ai actriței aruncă în derizoriu toate realizările ulterioare ale chirurgiei estetice. Într-un interviu la Adevărul live, actriţa a povestit că la filmările cu Ştefan Iordache trebuia să-l sărute pe acesta şi soţul ei, care regiza filmul, a sfătuit-o să sară pur şi simplu pe actor şi să nu mai fie atât de timidă. Asta a şi făcut la următoarea dubă luându-şi partenerul de filmare prin surprindere, mai ales că cei doi erau prieteni de familie şi se vizitau des.

Actriţa a fost căsătorită cu regizorul Mircea Danieliuc, însă cei doi au divorţat.

Ce nu ştiţi despre Tora Vasilescu

S-a născut la 22 martie 1951 în Tulcea, şi încă de la 5 ani bunica a dus-o  pe o scenă dintr-o şcoală din oraşul natal ca să spuna o poezie. Numele îl are de la al doilea soţ al mamei sale, pe care îl chema Vasilescu şi a fost în lagăr la ruşi.

tora.jpg

tora vasilescu aniversare 65 de ani
Tora Vasilescu întoarce multe priviri şi acum, la 65 de ani
Foto: cinemagia.ro

Până la 14 ani, ea se numea Mihai. Mamei actriţei i-au murit trei soţi şi fraţii (o sora cu 13 ani mai mică şi 2 fraţi gemeni cu 22 de ani mai mici decât ea). A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" Bucureşti în 1976, la clasa profesoarei Eugenia Popovici şi în anul întai trece printr-un avort, care era ilegal în acele vremuri. Acum regretă că nu are copii. A fost căsătorită cu marele regizor Mircea Daneliuc iar în prezent locuieşte cu cel de-al doilea sot, cetăţean străin într-o casă ecologica în Buftea, unde îi place să cultive şi să îngrijească plante şi animalele. A primit de-a lungul anilor mai multe premii, printre care de trei ori Premiul pentru Interpretare UCIN, Premiu pentru rolul din “Imposibilă iubire” la Aceno D'Oro, premiul pentru “Cel mai bun rol secundar feminin” în “Şobolanii roşii”. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1