Toată familia Gabrielei Cristea are Covid. Tavi Clonda a chemat ambulanța

gabriela-cristea-tavi-clonda.png

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fetițele
foto: arhivă personală

Cel care a făcut anunțul a fost chiar Tavi Clonda. Soțul Gabrielei Cristea a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook un mesaj îngrijorător prin care a dat de veste că atât el, cât și fetițele cuplului, au fost confirmați cu SARS-COV-2. Drept urmare, toată familia se află în carantină la domiciliu în acest moment.

Frisoane, slăbiciune și febră 37, 5

Tavi Clonda a acuzat, sâmbătă, stări de rău, așa că a sunat la Salvare. Artistul a avut frisoane, febră 37,5 și s-a simțit foarte slăbit. “Dragilor, suntem în carantină pentru că am ieșit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de această situatie, așa că o să vă spunem aici cum s-a întâmplat. Luni Gabriela s-a testat, așa cum face de multă vreme la emisiunea ei, iar testul a fost negativ. Luni după-amiază, Victoria a început să spună că o doare în gât și vorbea răgușit….Nu ne-am panicat, pentru că starea ei generală era ok și a mai trecut prin episoade de laringită ușoară. Un sirop pentru gât și am crezut că rezolvăm. Miercuri, când Gabriela era în direct la emisiune a simțit că o lasă vocea și că îi ard ușor urechile. Primul ei gând a fost să se testeze și asta a și făcut cum a ajuns acasă. Testul a ieșit negativ, dar chiar și așa am decis să se izoleze de restul casei. Joi, când s-a trezit o dureau mușchii și avea temperatura 38. Am hotărât să meargă la centrul de testare și rezultatul a venit în 5 minute: pozitiv. Eu mi-am făcut singur un test acasă (pentru că nu aveam nici un simptom) și testul a fost negativ. Azi dimineață (n.r. sâmbătă), am acuzat frisoane, slăbiciune și febră 37, 5 și mi-am făcut un nou test care a ieșit pozitiv”, a anunțat Tavi Clonda, pe Instagram.

"Pentru politicieni vă rugăm închideți școlile și grădinițele!"

Artistul a fost nevoit să aștepte mai mult de o oră până să-i răspundă cineva la Salvare. “Am sunat la Ambulanță, au răspuns tare greu, pentru că totul este mega aglomerat, dar echipajul a ajuns după jumătate de oră. Am făcut toți trei testul și rezultatul a fost pozitiv pentru toți 3. Sperăm să trecem cu bine perioada asta și să și învățăm ceva din aceasta experiență. Pentru politicieni vă rugăm închideți școlile și grădinițele! Mulțumim! Nu uitați, dacă saturația de oxigen scade sub 95-93% sunați urgent la ambulanță și chiar dacă vine mai târziu, totul va fi bine! Multă sănătate vă dorim și ne dorim cu toții!”, a adăugat artistul. Gabriela Cristea a fost confirmată pozitiv vineri. Prezentatoarea emisiunii “Mireasa – Capriciile iubirii” a fost înlocuită temporar de actrița Paula Chirilă.

Citește și:

Gabriela Cristea, primul concurent care eșuează la «Splash! Vedete la apă». Câți bani a primit

Gabriela Cristea, confirmată pozitiv cu COVID-19. Cine o va înlocui în emisiune

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5