Ţinută indecentă cu sânii pe afară la "Bravo, ai stil!". Pe Raluca Bădulescu au luat-o căldurile

jurati bravo ai stil.jpg

jurati bravo ai stil
Echipa emisiunii ”Bravo, ai stil!”
foto: Sever Gheorghe

A venit cu sânii pe afară ca să câştige voturi, dar juraţii i-au făcut o întreagă teorie, concluzionând că este vulgară. Alina Dumitru a purtat un top minuscul fără sutien şi deşi le-a încins imaginaţia telespectatorilor, nu s-a ales decât cu critici şi a părăsit scena fără vreo stea.

Alina Dumitru a fost concurenta care a îndrăznit cel mai mult în cele trei sezoane de la "Bravo, ai stil!" de la Kanal d. În ediţia de luni (20 noiembrie), ea a purtat un top extrem de scurt, pe gât, care i-a lăsat la vedere silicoanele. Juraţii au remarcat că este sexy, dar că alunecă pe o pantă care duce spre vulgaritate. Raluca Bădulescu a remarcat că ţinuta nu a fost una reuşită, dar nu a pus la îndoială atuurile fizice ale concurentei. 

alina dumitru bravo ai stil juriuZoom
Alina a purtat un top minuscul, dar s-a ales doar cu critici
Foto: arhivă personală

"Îmi place topul la nebunie, eşti sexy, dar ţinuta lasă de dorit. Nu este una pentru această ultimă lună, înainte de marea finală", i-a spus blonda, care în deschiderea emisiunii i-a spus lui Răzvan Ciobanu că are nevoie de aer când a văzut-o pe Alina. Şi Maurice Munteanu a remarcat mixul nepotrivit al pieselor şi al impremeurilor şi a adus in discuţie machiajul strident.  

"Cozile cu tuş şi ruj închis nu merg bine împreun", i-a reproşat juratul.  Iulia Albu s-a rezumat doar să afirme că ţinuta Alinei nu este cea mai potrivită. "Ai reuşit ceva foarte vulgar", a spus fashion-editorul. 

loading...

Citește și