Ţinuta care a făcut-o pe Iulia Albu să spună că Lora e prostituată

lora-ok-golden-night.jpg

lora ok golden night iulia albu trofeu bau
Lora s-a simţit excelent în această rochie, despre care Iulia Albu a spus că este o "muşama ieftină"
foto: Dorin Constanda

O rochie este mărul discordiei între Iulia Albu şi Lora. Invitată să comenteze ţinutele vedetelor care au fost prezente la Ok! Golden Night, fashion-editorul i-a dat lovitura de graţie cântăreţei.

Lora s-a ales cu un trofeu "Bau" după ce ţinuta ei nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu. fashin-editorul a făcut remarci chiar acide la adresa solistei despre care a spus că a îmbrăcat o muşama ieftină.

iulia_albu_1.jpg

iulia albu
Iulia Albu i-a obișnuit pe colegii ei de breaslă cu ținute extravagante
foto: Arhiva Personală

"Acest tip de ţinută este vulgar, foarte ieftin şi nu trebuie să îl abordaţi. E un look de prostituată. Dacă Andreei Bălan îi iese, Lorei nu. Îmi place că are un plic mic. Nu îmi place ca model, ci doar că e mic. Oricum, are pe ea o muşama ce merită un trofeu BAU", a spus Iulia Albu la "Wowbiz".

În replică, Lora a vrut să-i dea Iuliei Albu peste nas şi a publicat încâ o dată fotografia în care apare îmbrăcată în rochia de la petrecere. Întrebată dacă postarea ei are un mesaj pentru fashion-editor-ul care a criticat-o, Lora a dat un rsăpuns cât se poate de clar.  

lora_rochie.jpg

lora ok golden night iulia albu trofeu bau
Aceasta este rochia care i-a adus Lorei un trofeu "Bau"
foto: arhiva personală

"Eu nu postez să fac «în ciudă», postez să creez o stare bună. Încerc să ofer imagini frumoase celor ce mă apreciază. Doamna respectivă este angajată la o emisiune şi face de multe ori ce i se spune. Loveşte sau apreciază în functie de doleanţele producătorilor. Când voiau să mă convingă să vin la ei mi s-a dat «WoW», când au înţeles că nu voi veni niciodată, pentru nicio sumă, am fost terfelită, jignită, plus probabil, din ce în ce mai multe "bau-uri". N-am nimic personal cu Iulia, fiecare trebuie să trăiască, dar îl prefer profesional şi am încredere în Alin Gălăţescu", a scris Lora pe reţeaua de socializare.

Loading...

Citește și

 • ok! golden night iulia vantur

  Cea de-a cincea ediţie a evenimentului anual devenit marcă a revistei „OK!“ şi denumit, în 2015, OK! Golden Night a strâns sub acelaşi acoperiş toată crema lumii mondene. Divele autohtone au afişat ţinute de designer, strălucitoare, trend-ul serii fiind creaţiile lungi până în pământ şi rochiile stil prinţesă.

 • catalin botezatu si razvan simion

  Nu doar doamnele au fost aplaudate pentru ţinutele lor de gală de la evenimentul de aseară al revistei „OK!“, ci și domnii. Iată ce bărbaţi celebri au păşit pe covorul roşu şi ce vestimentaţie au purtat.

 • xonia lenjerie intima rochie sexy chiloti

  Xonia a fost una dintre cele mai sexy apariţii la Ok! Golden Night. Cântăreaţa a purtat o rochie neagră lungă până în pământ, dar despicată pe părţi, care i-a pus picioarele în evidenţă şi nu numai. Dincolo de imaginea provocatoare, artista a lăsat să se vadă mai mult decât îşi dorea.

 • serban huidu

  Miercuri seară, la tradiționala petrecere organizată de revista OK! România în preajma decernării premiilor Oscar, și-a făcut apariția și Șerban Huidu (39 de ani). Prezentatorul și realizatorul de la „Cronica Cârcotașilor” era de nerecunoscut.