Timida din telenovele s-a făcut fată rea la 46 de ani

c112-13-v-3-col-la-teatru-c.jpg

2018. Ca o cadână! Aşa apare Corina Dănilă în “Circul Matteo”, la TVR 2
Foto: Dragoş Cristescu

În acest weekend, Corina Dănilă va putea fi văzută în dublă ipostază, atât în rol de prezentatoare la emisiunea „Ieri, azi, mâine”, de la TVR 2, cât şi ca actriţă în filmul de televiziune „Circul Matteo”, la acelaşi post TV. Culmea, actriţa este mai sexy şi mai activă decât era la 32 de ani, când o juca pe timida învăţătoare Ana Dogaru, în “Numai iubirea”.

La 14 ani de la filmările pentru “Numai iubirea”, actriţa şi prezentatoarea Corina Dănilă (46 de ani) poate fi văzută pe micile ecrane în dublă ipostază în acest weekend.
O dată în calitate de prezentatoare a emisiunii “Ieri, azi, mâine”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 15.40, la TVR 2, dar şi ca actriţă, la acelaşi post TV.
Duminică, de la 12.30, Corina joacă în “Circul Matteo”, alături de o distribuţie din care mai fac parte George Ivaşcu, Constantin Cotimanis, Florin Zamfirescu, Mihai Gruia Sandu, Mihai Mălaimare, Radu Gheorghe, Ovidiu Niculescu, Gelu Niţu, dar şi Tora Vasilescu.
Ei bine, dacă vom compara imaginile cu Corina din trecut, când era sfioasă şi îmbrăcată până-n gât, în “Numai iubirea”, cu cele din proiectul actual, am putea spune că vedeta s-a schimbat la 180 de grade. Ba chiar că a găsit elixirul tinereţii după ce a dat jos 15 kilograme.

c212-13-v-2-col-la-serviciu.jpg

Este sexy şi la emisiune
Foto: Ioana Hameeda

Corina a slăbit în primul rând pentru sănătatea ei, pentru că avea dureri de spate, şi abia apoi pentru factorul estetic.
În plus, a mers şi la un nutriţionist, care i-a făcut un program special de slăbit, personalizat pe analizele şi pe nevoile organismului ei, program care a funcţionat, pentru că rezultatele vorbesc de la sine.
“Din cauza problemele de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la această clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme”, ne-a povestit prezentatoarea TV. Şi, ca orice femeie, şi Corina Dănilă şi-a făcut ordine în dulap după ce a slăbit.
Acum are curaj să poarte rochii mulate, decoltate, scurte, ţinute cu vedere la bustul generos. Până şi machiajul, şi coafura sunt mult mai feminine şi mai spectaculoase.

A avut succes în carieră, ghinion în amor

Acum este prezentatoarea emisiunii “Ieri, azi, mâine”, difuzată în fiecare vineri, de la 15.40, la TVR 2, însă în trecut a adăugat multe locuri de muncă în CV.
A trecut pe la PRO TV, Acasă TV, Euforia TV, a ajucat în piese de teatru, în filme (“Crucea de piatră”, “Somnul insulei”), dar şi în telenovela de succes “Numai iubirea” (2004), alături de Alexandru Papadopol şi Oana Zăvoranu.

c312-13-v-foto3-2-col.jpg

2004. Corina Dănilă, Alexandru Papadopol şi Oana Zăvoranu

În viaţa personală, Corina Dănilă are la activ două divorţuri. În 1999, vedeta s-a separat de prezentatorul sportiv Vali Moraru, pe care l-a cunoscut în perioada în care lucra la PRO TV, iar în 2009 a divorţat de Norris Măgeanu.

c412-13-v-foto-4-2-col.jpg

Pe vremuri, când era fericită alături de Norris Măgeanu

Cu acesta din urmă are o fetiţă, pe Rianna, care acum este o adolescentă superbă, de 14 ani.
Loading...