Tily Niculae și Dragoș Popescu, sărbători de coșmar. Toată familia vedetei a fost infectată cu COVID-19

familie_tily.jpg

familie tily niculae
Tily, soțul ei și cei doi copiii au petrecut Crăciuncul și Revelionul acasă, pozitivi pentru nou coronavirus
Sursă foto: Arhivă personală

Tily Niculae și soțul ei, alături de cei doi copii pe care îi au împreună, se numără printre cei care au fost infectați cu noul coronavirus. Actrița a vorbit despre experiența pe care a trăit-o după întreaga sa familie restrânsă a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Îngrijorarea pe care au trăit-o a fost una mare, mai ales că fiul cel mic, Radu, a suferit o mică complicație din cauza unui antibiotic.

Luni seara Tily Niculae a dezvăluit, printr-un mesaj pe pagina persoanlă de Instagram, că sărbătorile de iarnă au fost cu totul atipice pentru familia sa, care a fost testată pozitiv pentru coronavirus chiar de Crăciun. Atât ea, soțul, cât și cei doi copii au fost pozitivi pentru noul coronavirus, iar întreaga familie a petrecut sărăbătorile la domiciliu, îngrijorată și foarte prudentă. Din nefericire, Tily și Dragoș Popescu au trecut printr-un moment delicat din cauza faptului că fiul lor, Radu, a făcut o erupție. 

tily-niculae-mama-pentru-a-doua-oara-2.jpg

tily niculae si familia
Tily Niculae și Dragoș Popescu sunt părinții a doi copii
Sursă foto: Arhivă personală

În urmă cu aproape două săptămâni, când a aflat că întreaga familie restrânsă este pozitivă pentru noul coronavirus, actrița a început să țină un jurnal video pe care l-a făcut public în seara de luni, 4 ianuarie. 

“Azi e 24 decembrie și, oficial, am intrat în carantină. Suntem toți patru pozitivi. Am aflat ieri, pe 23… Era păcat să nu închid 2020 cu COVID la toți patru. Sofi e super bine, Popescu este și el bine, eu am fost așa și așa, de astăzi, sunt mai bine. În schimb, Radu a făcut febră și scaune moi, și mârâit și sper să trecem bine peste (…)”, și-a început vedeta șirul dezvăluirilor despre experiența delicată. 

Ea a povestit cât de greu a fost episodul în care Radu, în vârstă de nouă luni, a făcut o erupție cutanată din cauza antibioticului care i-a fost administrat și a fost nevoită să ceară ajutorul la numărul unic de urgență 112. Șirul peripețiilor abia aici începea cu adevărat. 

tily-niculae-insarcinata.jpg

tily niculae
Tily Niculae a devenit mamă pentru a doua oară anul acesta
Sursă foto: Arhivă personală

“26 decembrie – ieri, am avut niște emoții foarte mari, Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am sunat la ambulanță. A venit după 40 de minute o ambulanță cu un asistent care nu avea competența de a-i face ceva lui Radu. Ne-a spus să mergem la spital, am refuzat și am așteptat să vină o ambulanță cu medic. Am așteptat, este ora 14:30 și de la ora 11, de pe 25 decembrie, nu a venit nimeni și nici nu ne-a sunat nimeni. Am fost foarte norocoși că am trecut cu bine. (…). Am atâta tristețe și atâta furie în același timp acumulată, încât nu sunt cuvinte, nu sunt cuvinte ca să mă pot exprima. (…). Pe 25 seara, Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic și ne-am speriat foarte tare, fiindcă ne era foarte frică să nu facă și pe zona respiratorie… să facă o alergie… ceva. Și, fiind în carantină (…), am sunat la ambulanța ora 22:00, după 40 de minute, a venit o ambulanță cu un asistent care nu avea competența necesară de a face absolut nimic, doar de a ne duce la spital. Am refuzat să mergem la spital pentru ceva ce putea fi rezolvat acasă. (…). Nu vă pot spune cum am stat în stres și în teroare pentru ca cel mic să nu facă nimic complicat, să nu depindem de acea injecție cu cortizon. (…)”, a relatat Tily Niculae. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1