Tily Niculae, încă puțin și devine mămică! Motivul insomniilor actriței: «Bebelușul mă apăsa pe diafragmă»

tily-niculae1.jpg

Tily Niculae e pe ultima sută de metri cu sarcina
Foto: Instagram

Tily Niculae se pregătește pentru o nouă perioadă extrem de frumoasă din viața ei, asta după ce va aduce pe lume și al doilea copil. Nu mai are mult până va naște și se simte pregătită să își ia din nou rolul de „schimbat de scutece”, însă înainte de marele eveniment, actrița a povestit cum a decurs sarcina sa și ce probleme a întâmpinat în această perioadă.

Deși a explicat că a fost fericită pe întreaga perioadă a sarcinii, având în vedere gândul că își va strânge bebelușul în brațe, Tily a dezvăluit și că  au existat și momente mai puțin plăcute, în special în timpul nopții. Actrița s-a confruntat cu niște insomnii pe care le-a catalogat ca fiind „horror”, iar acum a explicat și motivul medical din spatele neputinței sale de a adormi. 

Tily Niculae se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Vedeta a povestit, pentru revista Viva, despre problemele pe care întâmpină în această perioadă și câte kilograme a luat în greutate pe perioada sarcinii. Tily mai are o fetiță, pe nume Sofia, iar acum urmează să aducă pe lume un băiețel.  

Tily Niculae, despre dificultățile din timpul sarcinii

„Am și momente mai dificile, dar, per total, nu aș avea cum să nu fiu fericită, indiferent de simptomatologie. Este un copil dorit, un dar și da, chiar traversez o perioadă foarte fericită. Sarcina merge foarte bine pe ultima sută de metri.

Am întâmpinat probleme cu somnul. Insomniile au fost horror, dar nu pentru că nu puteam să dorm, din cauza unor gânduri, ci pentru că bebelușul mă apăsa pe diafragmă și nu puteam să respir, mă sufocam, din cauza proastei circulații mâinile îmi amorțeau.

tily-niculae3.jpg

Tily Niculae se pregătește să devină mămică pentru a doua oară
Foto: Instagram

Dacă stăteam într-o parte, lui nu îi convenea, dacă stăteam pe spate îmi era mie rău și aveam reflux. Cred că asta a fost partea cea mai dificilă. Plus faptul ca eu sunt destul de dinamică, iar din acest punct de vedere a fost o perioadă extrem de frustrantă, pentru că nu mai pot să fac atâtea lucruri ca înainte”, a povestit actrița, pentru sursa anterior menționată. 

Câte kilograme s-a îngrășat actrița pe perioada sarcinii

În cadrul aceluiași interviu, Tily Niculae a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat pe perioada sarcinii, dar și în ce a constat alimentația ei. „Am mâncat de toate, mai puțin alimentele care erau interzise în sarcină, cum sunt fructele de mare. Cred că în primul trimestru am băut apă minerală, iar eu nu beau apă minerală în general, si am mâncat foarte multă mâncare gătită românească. Mâncam din două în doua ore, îmi era foarte foame.

Apoi, în trimestrul al doilea, am mâncat mezeluri, eu nefiind fan mezeluri de obicei, uleiuri. Comandam pomana porcului doar ca să înmoi pâine proaspătă în ulei, carnea o lăsam deoparte…ireal!

În trimestrul al treilea am consumat foarte multe fructe, am renunțat la apa minerală și am revenit la apa plată și văd că am început să mănânc foarte multe dulciuri. Până în prezent am luat 17,5 kg, dar mai sunt totuși vreo două săptămâni până când nasc. Urmează să aflu data probabilă curând, în funcție de cum arată colul, cum este lichidul, cum este bebe, dar nu mă panichez, pentru că la Sofia am luat 21 kg, mă asteptam să fie la fel”, a mai adăugat Tily Nicolae, care a spus și că va naște prin cezariană. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și