Tili Niculae, în lacrimi. „Ştiu cât ţi-ai dorit să nu mai trăieşti!”

Citeste tot despre: 

Actriţa care i-a dat viaţă Roxanei din serialul „La bloc” trece printr-o perioadă mai tristă. Tili Niculae încă nu-şi poate face curaj să meargă la cimitirul unde este înmormântată bunica sa.

Zilele acestea, familia actriţei face pregătiri pentru pomana femeii, trecută în nefiinţă în urmă cu mai bine de cinci ani. Însă, actriţa spune că nu poate merge la mormântul bunicii sale. „Nu am fost de atunci la cimitir şi nici nu cred că mă voi duce! Cred că amintirea oamenilor se poartă-n suflet şi nu la o cruce din cimitir! Dumnezeu să te odihnească. Şi promit să nu plâng, pentru că ştiu cât ţi-ai dorit să nu mai trăieşti!”, a mărturisit Tili.

tili_si_bunica.jpg

Aceasta este bunica lui Tili Niculae
foto Facebook
Loading...
 
 

Citește și

  • Actriţa Tily Niculae (31 de ani), din serialele „În familie” şi „La bloc”, a bifat un concediu la Parga, în Grecia, alături de familie.

  • tily nicuale fiica

    Tily Niculae, actrița cunoscută grație serialului "La Bloc", nu duce o viață lipsită de griji. De când a adus-o pe lume pe Sofia, în urmă cu cinci ani, vedetei i s-au schimbat prioritățile, dar nu se aștepta să se confrunte cu atâtea griji. Mai mult, și ea are câteva probleme de sănătate, dar ca orice mamă, își pune copilul pe primul plan și orice neregulă a odorului înseamnă o mare dramă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1