Tiberiu Albu a câştigat "Vocea României"

tiberiu_albu_pro_tv.jpg

tiberiu albu
Tiberiu Albu este "Vocea României", sezonul 4
Foto: Pro TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vocea României în sezonul IV este elevul lui Tudor Chirilă! Tiberiu Albu a câştigat trofeul şi cecul în valoare de 100.000 de euro.

Rocker-ul timid este câştigătorul de la Vocea României. Tiberiu Albu s-a luptat cu trei femei sexy în finala emisiunii concurs. Pe locul doi s-a clasat Anda Dimitriu din Dej, pe trei sigheteanca Maria Hojda, iar Aliona Munteanu din Republica Moldova a ieşit pe locul patru în preferinţele telespectatorilor.

"Sunt extraordinar de fericit. Vă mulţumesc. Nu ştiu ce altceva să mai spun", a declarat câştigătorul imediat după ce i-a fost înmânat marele premiu

tibi.jpg

tiberiu albu vocea romaniei castigator tudor chirila 100.000 de euro
Tânărului nu i-a venit să creadă când Pavel Bartoş i-a citit numele
foto: captură Pro Tv

Tiberiu Albu a început concursul în echipa lui Smiley şi a câştigat marele premiu sub îndrumarea lui Tudor Chirilă. Antrenorul a fost şi el copleşit de rezultat mai ales că pentru el a fost primul sezon în care s-a aflat în această postură. Tudor Chirilă a fost cooptat în echipa Pro tv după plecarea lui Horia Brenciu la Antena 1.

 

Cine este noul câştigător de la Vocea României

Tiberiu Albu este student la Facultatea de Sport şi are 22 de ani. Tatăl său a fost primul care a observat că are talent muzical şi Tiberiu a prins încredere în forţele lui. Nu a luat nicio lecţie de muzică în viaţa lui, talentul său fiind nativ şi cultivat de către Tiberiu prin muncă. Noul câştigător de la Vocea României cântă la chitară şi iubeşte să interpreteze melodii rock, blues sau fusion. În utlimul timp a început să cocheteze şi cu ideea de a compune muzică.

 

tibi_si_tudor.jpg

tiberiu albu vocea romaniei castigator tudor chirila 100.000 de euro
Tiberiu Albu l-a făcut fericit pe Tudor Chirilă
foto: captură Pro Tv

În 2011, Ştefan Stan antrenat de Smiley a câştigat trofeul, iar un an mai târziu Julie Mayaya sub coordonarea lui Horia Brenciu. Anul trecut, marele premiu a fost obţinut tot de unconcurent din echipa lui Horia Brenciu. Mihai Chiţu a fost desemnat cea mai bună voce a competiţiei.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5