Ţi-o imaginezi pe Adelina Pestriţu blondă? Cum ar arăta aşa şi cu părul scurt

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu a trecut printr-o adevărată dramă
foto: arhiva personală

De mai bine de un an, Adelina Pestriţu a adoptat o tunsoare nouă şi pare că nu se mai satură de schimbări. Vedeta a renunţat la bucle şi s-a tuns foarte scurt, iar miercuri seara la Gala Elle a plusat şi a mers şi mai departe. S-a lăsat pe mâna hairstylistul ei, care i-a făcut o coafură strălucitoare la propriu. Glitter-ul auriu aplicat pe păr i-a modificat şi nuanţa. Fosta prezentatoare a apărut altfel decât până acum, dar a fost complimentată pentru îndrăzneala ei.

A fost o seară a schimbărilor avangardiste la care vedetele noastre au fost provocate să participe pentru a respecta dress-code-ul impus la gala Elle de la Palatul Parlamentului. După Anda Adam care a purtat perucă roz, Adelina Pestriţu a întors şi ea multe priviri în jur, nu cu ţinuta, ci tot cu coafura. Bruneta s-a transformat într-o blondă după ce hair staylist-ul ei s-a jucat cu sclipiciul auriu şi a trasformat-o total. Complimentle au început să curgă pe paginile ei de socializare, semn că fanii ei au apreciat din plin schimbarea.

adelina pestritu glitter par Zoom
Adelina Pestriţu a fost extrem de strălucitoare la Gala Elle
Foto: arhivă personală

De altfel, Adelina Pestriţu este la curent cu tot ceea ce mişcă în materie de coafuri. Vedeta ştie că şi anul acesta se menţine tendința de glam şi sunt în trend coafurile cu mult volum, cutele inspirate din filmele anilor ’40, wet-look-ul, glitter-ul aplicat pe păr și tot felul de accesorii metalice precum coronițe, agrafe cu pietre semiprețioase sau diademe, aşa cum au purtat alte vedete invitate la eveniment.

loading...

Citește și

  • Toată lumea aştepta să vadă dovada clară că Adelina Pestriţu are o relaţie şi iată că fotoreporterii Click! au pe fază. Celebra brunetă a fost surprinsă în plină stradă, cu noul ei iubit, Fucky. Chiar dacă era o zi mohorâtă şi cu câteva grade în termometru, iată că frigul le-a amplificat pasiunea.

  • adelina pestritu

    Toți ochii au fost pe Adelina Pestrițu miercuri, 19 aprilie, când fostul ei soț, bărbatul care a spus întotdeauna că ea a fost mare iubire a vieții lui, a confirmat că va deveni tată. Anda Călin, noua iubită a lui Liviu Vârciu este deja în al doilea trimestru de sarcină, iar lumea aștepta reacția Adelinei.

  • Adelina Pestrițu nu a mai apărut de luni bune la televizor. După ce l-a părăsit pe Mădălin Ionescu de la ”WowBiz”, show-ul de la Kanal D, bruneta a ieșit din lumina reflectoarelor și multe semne de întrebare au fost puse deasupra capului ei cu privire la veniturile sale, având în vedere că nu mai are o carieră în televiziune. Ei bine, fosta iubită a lui Speak și-a făcut o ”carieră” din online, de pe urma căreia încasează mii de euro.

  • Am aflat motivul pentru care frumoasa brunetă pozează mereu ca și cum a atins nirvana! Adelina este îndrăgostită de un ”taur comunal”, după cum îl numesc cei care i-au făcut până acum bilanțul în materie de femei. Supranumit ”Fucky”, Virgil, spune lumea, are o calitate foarte mare... de a înnebuni femeile.