Ți-o amintești de la “Abracadabra”? Alina Eremia a împlinit vârsta de 25 de ani

alina-eremia-familie.jpg

alina eremia
Alina Eremia, alături de părinți și frate

Alina Eremia împlinește pe 15 decembrie vârsta de 25 de ani. Fosta actriţă din serialele “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”, solistă în LaLa Band şi ex-jurată la “Next Star”, a avut o copilărie senzaţională, mai ales de când şi-a început cariera muzicală şi a participat la “Eurovision junior”. Copila de atunci este acum o adevărată bombă-sexy, care scoate hituri pe bandă rulantă.

Alina Eremia s-a făcut remarcată în 2011, odată cu lansarea grupului de succes LaLa Band şi a serialului “Pariu cu viaţa”. Atunci solista a făcut furori datorită pieselor interpretate, de multe ori în duet cu Dorian Popa, dar şi datorită scenelor de dragoste filmate împreună cu colegul ei de serial. S-a născut la 15 decembrie 1993, în Buftea, unde a şi copilărit. Pasionată de muzică, Alina Eremia a debutat de fapt cu mult timp înainte de lansarea serialului-fenomen de la PRO TV. Alina a participat la emisiunea „Magicianului” Marian Râlea, „Abracadabra”, în 1997, unde a obținut locul 3 pe podiumul concursului.

alina-eremia-lansare-abracadabra.jpg

alina eremia
Alina Eremia, în 1997, la Abracadabra

Apoi, în 2005, a reprezentat România la Eurovision Junior, unde a cântat „Țurai” și s-a clasat pe locul 5, cu 169 de puncte. Încet-încet, Alina făcea pași mici, dar siguri, spre consacrare. În 2008 a început colaborarea cu Disney Channel și a imprimat voci pentru desenele animate „Pocahontas” și „Pocahontas 2”, iar în 2010 a făcut același lucru pentru alte producții - „Frumoasa și Bestia”, „Frumoasa și Bestia: Un Crăciun Încântător” și „Frumoasa și Bestia: Lumea magică a lui Belle”. A urmat trupa LaLa Band, apoi serialele “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”, de la Acasă şi Pro TV, apoi a trecut pe la Antena 1, unde a făcut parte din juriul emisiunii “Next Star”.

alina_eremia.jpg

alina eremia a filmat un videoclip in care a folosit ca recuzita lapte
Alina Eremia a oferit scene provocatoare în noul ei videoclip
Foto: arhivă personală

Alina a trecut şi printr-o transformare spectaculoasă, a slăbit foarte mult şi s-a schimbat radical. A lansat hituri pe bandă rulantă şi a fost solicitată să facă reclame le diverse produse, de la haine la produse de machiaj. Fratele ei i-a călcat pe urme, devenind şi el cântăreţ şi vedetă TV. Au avut împreună câteva colaborări, însă ea a mai colaborat cu Mark Stam, Vunk sau Vescan.

Loading...

Citește și