Teodora Mareş, o frumuseţe atemporală! Nimeni nu ar putea ghici vârsta reala a actriţei

untitled.png

Foto
Concurenţii de la Guess My Age au fost puşi în încurcătură
Foto: Captură video

Actriţa Teodora Mareş (55 ani) pare să fi găsit secretul pentru un aspect de invidiat, indiferent de vârstă, În ciuda faptului că are 55 de ani, timpul nu şi-a pus deloc amprenta pe chipul îndrăgitei actriţe, care a rămas la fel de frumoasă precum în filmul ”Declarație de dragoste”.

Actrița a fost prezentă în calitate de invitat al emisiunii ”Guess My Age – Ghicește vârsta” și a reconfirmat că, în cazul ei, vârsta este doar o cifră și că timpul trece pentru ea mult mai încet. Concurenții i-au dat Teodorei Mareș (55 de ani), cu 17 ani mai puțin şi, astfel au pierdut toţi banii, plecând  acasă fără un leu. 

media-137113817808537500.jpg

FOTO
Teodora Mareş, în filmul "Declaraţie de dragoste"
Foto:Captură video

Teodora Mareș este una dintre cele mai iubite actrițe și un model al generației de adolescenți ai anilor ’80. Pentru Teodora Mareş (53 de ani), rolul Ioanei din ”Declarație de dragoste” a reprezentat debutul în cinematografie și începutul unei cariere frumoase în teatru și film.  Teodora a mai jucat în "Moromeţii", "În fiecare zi mi-e dor de tine" sau "Extemporal la Dirigenţie", iar în 2007 apare în câteva episoade din serialul "Cu un pas înainte" de la Pro TV.

61696890.jpg

foto
Teodora Mareş a fost urmărită de ghinion în viaţa personală
Foto:TNB

În prezent este actrița Teatrului Național din București. Teodora se bucură de succes profesional, dar viaţa personală i-a fost umbrită de denumărate dezamăgiri. A avut o relație lungă cu actorul și omul de televiziune Felix Totolici. Din păcate, căsnicia lor nu a rezistat, iar marele regret al actriței este că nu a trăit experiența maternității.

Loading...

Citește și

  • declaratie de dragoste

    Povestea de dragoste dintre Ioana și Alexandru din filmul ”Declarație de dragoste” a marcat adolescența unor generații întregi de liceeni. Teodora Mareș și Adrian Păduraru, actorii care au interpretat îndrăgitele personaje, au aprins pasiuni nebune printre fani la vremea respectivă. Din păcate, fericirea de pe ecran nu s-a transferat în viața personală a celor doi actori, marcată de divorțuri, depresii, scandaluri și procese de paternitate.

  • Teodora Mareş şi Adrian Păduraru au fost recent convinşi de regizorul Tedy Necula să apară în filmul său de debut, „Coborâţi la prima”. Cei doi actori care au făcut ravagii în anii comunismului cu „Declaraţie de dragoste” se reunesc în acest proiect după o pauză de 32 de ani. Ei au povestit, într-un interviu de suflet, despre motivele care i-au împiedicat să colaboreze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1