Teodora Maftei va fi transferată la un spital din Israel

teodora_maftei.jpg

teodora maftei transferata israel arsuri
Teodora Maftei a suferit arsuri grave în urma incendiului din clubul „Colectiv”
foto: arhiva personală

Jurnalista Pro Tv, Teodora Maftei, este primul pacient rănit în urma incendiului din clubul Colectiv care va primi îngrijiri medicale în străinătate. În prezent, tânăra de 36 de ani este internată la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, starea ei fiind gravă.

Teodora Maftei, care vineri seară (30 octombrie) a fost grav rănită în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală şi a fost operată în trecut de şapte ori, din care de trei ori pe creier, va fi transportată la un spital din israel. Deşi iniţial s-a vehiculat că jurnalista va fi transferată la o clinică din Germania, se pare că familia a luat această decizie ca fiind cea mai bună pentru tânără.

"VeştiI despre Teodora Maftei: este in aceeaşi stare, critică, dar în câteva ore va fi transportată în Israel, la un spital universitar, unde va primi îngrijiri foarte performante şi va avea mai multe şanse. Şi medicii de aici au avut şi au mare grijă de ea şi de toâi ceilalţi, însă acolo sunt alte condiţii. Mulţumim că aţi avut răbdare! Tot veşti bune o să vă dau ţi data viitoare", a scris un apropiat al jurnalistei pe contul ei de socializare. 

Pasionată de fotografie, Teodora Maftei se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale, programată pentru luni, 2 noiembrie, şi intitulată "London Unedited - a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei". La dorinţa familiei, organizatorii expoziţiei acesteia au decis ca evenimentul să fie organizat conform programării iniţiale. Fondurile strânse în urma vernisajului vor fi folosite de familia tinerei pentru tratamentul de recuperare.

Loading...
 
 

Citește și

 • teodora maftei fotograf profesionist

  Un emoționant moment s-a petrecut luni seară, 2 noiembrie. Mama Teodorei Maftei, fotograf care vineri seară (30 octombrie) a fost grav rănită în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală, a admirat rând pe rând fotografiile fiicei sale expuse într-o expoziție. Lacrimi amare s-au scurs pe obraz.

 • incendiu in club colectiv

  Printre cei răniți în urma incendiului produs la Club Colectiv, vineri seară (30 octombrie), se numără și Teodora Maftei (32 de ani). În trecut, jurnalista a fost operată de șapte ori, dintre care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulări de lichit aflată pe creierul mic.

 • cine este a 32 a victima a incendiului din clubul colectiv

  Bilanțul persoanelor care și-au pierdut viața în incendiul de la clubul Colectiv, de vineri, 30 octombrie, a crescut marți. Din păcate, Andreea Chiriac (28 de ani), internată cu arsuri grave la Spitalul pantelimon din București, a pierdut lupta pentru viață. Ea este a 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv.

 • adrian despot

  Zeci de jurnaliști s-au adunat vineri seara (30 octombrie) în zona clubului Colectiv din București. Reporteri și cameramani s-au deplasat la locul tragediei pentru a transmite primele imagini și informații despre incendiul izbucnit în local.