Teodora Luca, o copilă de 9 ani, l-a răscolit pe Florin Călinescu la Românii au talent: „Nu-mi plac copiii care cântă lucruri triste”

romanii-au-talent-2021-teodora-luca.jpg

Teodora Luca
Foto: Pro TV

Florin Călinescu a rămas impresionat în ediția de vineri seară de la Românii au talent de o tânără concurentă din județul Maramureș, care a cântat o melodie în memoria străbunicului ei, mort în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Teodora Luca din Seini i-a emoționat pe cei 4 jurați cu momentul ei artistic. Numărul tinerei, care a fost despre eroii neamului românesc care au murit în războaie, chiar despre un erou din familia ei pe care l-a cunocut doar din povestirile părinților, a reușit să trezească emoții puternice în aceștia, care au avut și lacrimi în ochi pe parcursul momentului.

Teodora, de 9 ani, i-a emoționat pe jurații de la Românii au talent

„M-a cucerit. M-a dus cu gândul la bunica mea. E bine că ai cântat asta în memoria lor”, a fost reacția Alexandrei Dinu. „Am crescut și eu la țară și mă ducea bunica mea la cimitir să văd o cruce, unde nici măcar nu i-au mai adus oasele că nu le-au găsit. Nu-mi plac copiii care cântă lucruri triste. Pentru speranța muzicală din tine o să primești un Da”, a fost reacția lui Florin Călinescu.

Teodora s-a calificat în etapa următoare, iar când a ieșit de pe scenă a izbucnit în plâns, consolată de Pavel Bartoș, cel care se afla în backstage în acel moment.

Teodora este elevă în clasa a II-a la Colegiul de Arte din Baia Mare. Cântă muzică populară și are deja și nenumărate premii, printre care și Trofeul „Magic Star”, trofeul pe categoria de vârstă 8-9 ani, diplomă de excelență pentru aprecierea videoclipului din partea publicului (concursul „Fii star în țara ta”), premiul de excelență pentru promovarea folclorului românesc.

În paralel cu activitatea muzicală, Teodora practică dansul. Ea este membră a ansamblului „Dănţăuşii Palatului Copiilor”, de la vârsta de patru ani.

Loading...