Teo Trandafir s-a tatuat în direct! Ce desen şi-a făcut vedeta

cliima20140602_0152_1.jpg

Teo Trandafir a pierdut pariul pus cu Adelina şi Speak
FOTO: Arhiva personală

În ediţia de marţi a emisiunii ''Teo Show'', de la Kanal D, Teo Trandafir i-a avut invitaţi pe Adelina Pestriţu şi Speak, iubitul ei. Cei doi şi-au etalat tatuajele de pe corp şi au vorbit despre planurile de viitor.

De când a reuşit să dea jos kilograme bune, Teo Trandafir s-a schimbat complet. Recent, prezentatoarea tv a fost nevoită să se tatueze, după ce a pierdut un pariu cu bruneta şi solistul.

Teo l-a provocat pe Speak să spună data de naştere a mamei Adelinei Pestriţu. Au pus chiar şi un pariu. Dacă cântăreţul răspundea corect, vedeta trebuia să îşi facă un tatuaj cu henna în direct, iar dacă pierdea, Speak era nevoit să îi facă cumpărăturile acesteia până la Crăciun.

Zoom
Teo s-a tatuat în direct
Foto: Captură Kanal D

Din fericire, Speak a ştiut data de naştere a soacrei lui, iar Teo Trandafir a acceptat să îşi facă un tatuaj cu henna, în direct. Ea a optat pentru un desen simplu, pe încheietura mâinii drepte.

''Mă tatuez cu henna. Sunt de acord'', a spus Teo, după ce a pierdut pariul.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Teo trandafir plai cu boi

    Teo Trandafir (46 de ani) are o siluetă de invidiat. A ajuns să piardă aproximativ 40 de kilograme în greutate după operaţia de micşorare a stomacului pe care şi-a făcut-o la finele anului 2013. Mândră de noile ei forme, vedeta îşi permite acum să glumească pe seama greutăţii pe care o avea. Teo şi-a adus aminte de perioada în care făcea furori pe micul ecran la Pro Tv.