Teo Trandafir s-a avântat în lumea afacerilor, dar a eşuat: «Am pierdut mult din ceea ce am produs»

teo_si_maia_1.jpg

Teo Trandafir, alături de fiica sa, Maia
Foto:Click!

Teo Trandafir (50 de ani) este o persoană cunoscută, cu vechime, în sfera prezentatorilor TV. În ciuda faptului că are un loc de muncă care îi asigură un venit stabil, Teo a dorit la un moment dat în viaţa sa să facă o investiţie care nu s-a dovedit a fi deloc una inspirată. Prezentatoarea a vorbit deschis despre eşecul său, dar şi despre zvonurile care a au ca protagonistă.

Teo Trandafir a dezvăluit că a dorit să obţină o sumă suplimentară de bani într-un proiect care s-a dovedit a fi un eşec total. Din fericire, suma pe care o alocase prezentatoarea nu a fost una foarte mare, iar bugetul său nu a avut mult de suferit. 

Fosta bună prietenă a lui Mircea Badea a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar câştiga o sumă impresionantă pe lună în calitatate de prezentator Kanal D şi i-a sfătuit pe cei care sunt preocupaţi de existenţa ei mai mult decât ar trebui să acorde mai mult timp vieţii personale, şi mai puţin zvonurilor. Teo a negat că salariul său este format din cinci cifre, şi a menţionat că este mult mai mic de atât. 

teo-trandafir.jpg

Prezentatoarea este gazda emisiunii "Teo Show" de la Kanal D
Foto:Arhivă personală

„În legătură cu banii mei, nu știu dacă interesează pe cineva care este adevărul… Ar fi bine ca fiecare să aibă grijă de banii lui, de viața lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav", au fost cuvintele acesteia.

maia_3.jpg

Maia a fost înfiată de prezentatoarea TV atunci când avea doar trei luni
Foto:Arhivă personală

Teo Trandafir a vorbit şi despre fiica ei, Maia. Adolescenta este o fată foarte chibzuită care nu pune preţ pe lucrurile superficiale şi care vede dincolo de aparenţe, potrivit mamei acesteia. "Maia e un om foarte chibzuit, mult mai chibzuit decât mine. Am avut o întâmplare când era ea foarte mică, își dorea foarte mult să îmi ofere o borsetă pe care știa exact cum o vreau. Borsetă pe care o am și acum. A găsit la un magazin foarte scump, de fițe, o borsetă exact așa, din piele de „crocobaur”, care costă extraordinar de mult. Și a fost foarte dezamăgită că nu își poate permite acea borsetă pentru mine… În momentul în care i-am spus că nu o vreau pe aia, ci pe asta de 70 de lei care face exact același lucru, a început să înțeleagă", a relatat Teo Trandafir, vizibil emoţionată. 

 

Loading...

Citește și