Teo Trandafir, reacție emoționantă după aflarea veștii triste că Ionela Prodan a murit

teo-trandafir.jpg

Teo Trandafir

Ionela Prodan și Teo Trandafir au fost apropiate, iar prezentatoarea tv de la Kanal D a mărturisit că nu i-a venit să creadă că celebra cântăreață de muzică populară nu mai trăiește. Ionela Prodan a decedat luni, 16 aprilie, în jurul orei 21, la Spitalul de Urgență Elias.

Teo Trandafir a mărturisit că nu poate accepta faptul că celebra artistă nu mai este printre noi. Ea a mărturisit că observase că ceva nu era în regulă la Ionela Prodan când s-a întâlnit ultima dată cu ea, însă a considerat că era doar într-o dispoziție proastă și că își va reveni imediat.

"Important e că nu mai e, asta nu pot accepta și nici digera. Am văzut parcă ceva la ultima ei apariție, dar am crezut că e doar o dispoziție de moment, cu atât mai mult cu cât nu știam să fi suferit de ceva. Nu știam că s-a întâmplat, am aflat de la dumneavoastră, vă mulțumesc că mi-ați spus, dar mă gândesc la familia ei, căreia îi prezint condoleanțe, mă gândesc la toți oamenii care au urmărit-o. Noi eram mai apropiate și pentru că semănam fizic cumva. Mă gândesc cum va fi mâine fără ea, nu lumea muzicii populare, ci lumea în general. Cred că va fi trist. Va fi trist o perioadă", a spus Teo Trandafir, prin telefon, în cadrul unei emisiuni Kanal D.

loading...
Loading...

Citește și