Teo Trandafir, nostalgică! Poze adorabile cu ea și fiica ei, pe când Maia era doar un bebeluș

teo-trandafir-maia.jpg

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, sunt extrem de apropiate
Foto: Instagram

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a dat publicității, pe contul personal din mediul online, două fotografii inedite în care apare alături de fiica ei, pe vremea când aceasta avea doar câțiva anișori.

Teo Trandafir este mama unei frumoase adolescente, în vârstă de 15 ani, și, deși susține că fiica ei nu îi face probleme și că au o relație minunată, asemenea unor prietene, prezentatoarea TV a trecut prin câteva momente de nostalgie, amintindu-și cu plăcere de perioada în care Maia era doar un bebeluș.

Teo Trandafir, poze adorabile alături de fiica ei, când Maia era mică

Moderatoarea emisiunii „Vrei să fii milionar?” a căutat prin „cufărul cu amintiri” și a dat peste două imagini adorabile, de pe vremea când Maia avea doi anișori. Cele două erau de nedespărțit încă de pe atunci, iar micuța mima atentă gesturile mamei ei. Ipostaza emoționantă mamă-fiică i-a bucurat pe admiratorii lui Teo, care știu că vedeta și-a dorit enorm un copil. Pentru ea nu a fost să fie însă, așa că a decis să recurgă la adopție, moment în care s-a întâlnit cu fiica ce acum îi umple inima de bucurie și o face cu adevărat mândră.

teo-trandafir-maia2.jpg

Teo și Maia, pe când aceasta avea doar doi ani
Foto: Arhivă personală

„Maia, care avea fix doi ani. Şi mama ei. Şi iubirea lor infinită. Vă pupăm!”, a notat teo Trandafir în dreptul imaginilor. Acum, Maia este o adolescentă în vârstă de 15 ani, împliniți recent și sărbătoriți chiar alături de îndrăgita prezentatoare TV, însă nu a atins încă perioada în care îi face probleme mamei sale. Teo are mare încredere în fiica ei și în alegerile acesteia, chiar și atunci când vine vorba de potențiali iubiți.

teo-trandafir-maia1.jpg

Foto: Arhivă personală

Maia nu i-a vorbit încă prezentatoarei TV despre vreun băiat anume, de care să se fi îndrăgostit. Și, cum cele două își spun totul, momentan băieții nu se află pe lista îngrijorărilor lui Teo, din spusele acesteia. „Sunt convinsă că alegerile Maiei vor fi cele corecte și sunt convinsă că o să-mi placă foarte mult băiatul pe care o să-l aducă acasă. Deocamdată, Maia are alte priorități, dar va veni și ziua aceea”, a spus prezentatoarea emisiunii „Vrei să fii milionar?”, fericită că încă nu a fost nevoită să se confrunte cu „probleme” de genul. 

teo-trandafir-maia-prezent.jpg

Acum Maia s-a transformat într-o adolescentă în toată regula
Foto: Arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • fuego revelion

    Temutul Dan Negru, supranumit "Regele Revelioanelor", datorită faptului că de 18 ani încoace face audiență colosală la Antena 1, se va duela anul acesta cu două vedete din linia întâi. Teo Trandafir este gazda programului special de la Kanal D, iar îndrăgitul Fuego (Paul Surugiu) va face "Fuegovelion" la TVR 2. Iată ce producții veți vedea la Revelionul 2019, dacă decideți să îl petreceți în fața micului ecran!

  • Teo Trandafir și fiica ei au o relație foarte apropiată şi îşi spun totul. Vedeta Kanal D este mereu un sprijin pentru Maya, mai ales că adolescenta are o fire timidă, Chiar dacă mama ei este foarte cunoscută, Maya se ascunde de lumina reflectoarelor. Aşa că nu e de mirare că un gest al fetei, la un concert de la Sala Palatului, a emoţionat-o până la lacrimi pe prezentatoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1